Mainos
Mainos
Tosimiehet
Lisätiedot

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehty ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa parempaan fyysiseen kuntoon.


Tosimiehet ovat ihan tavallisia, rehtejä suomalaisia työmiehiä, joista on helppo pitää. Näitä miehiä yhdistää itsevarmuus ja huumorintaju. Kuntoremontissa heillä on apuna myös oma fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg. Nyt hänen haasteenaan on saada viisi tosimiestä muuttamaan elintapojaan niin, ettei paluuta entiseen enää ole.

Tosimiehet

Tässä tulevat Tosimiehet! Viisi suomalaista miestä laittaa itsensä likoon triathlon-haasteen edessä

Tosimiehet on uusi sympaattinen ja ilontäyteinen ohjelma, jossa viisi suomalaista miestä lähtee toisiaan kannustaen treenaamaan kohti olympiamatkan triathlonia. Miesten valmentajana toimii personal trainer Thomas Tallberg.

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehty ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa parempaan fyysiseen kuntoon.

Tosimiehet ovat ihan tavallisia, rehtejä suomalaisia työmiehiä, joista on helppo pitää. Näitä miehiä yhdistää itsevarmuus ja huumorintaju.

Kuntoremontissa heillä on apuna myös oma fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg. Nyt hänen haasteenaan on saada viisi tosimiestä muuttamaan elintapojaan niin, ettei paluuta entiseen enää ole.

Lähes kaikilta miehiltä löytyy jonkinlaista liikuntataustaa, joten tavoitteiden saavuttaminen on heille täysin mahdollista. Kilpailuhenkisyydestään huolimatta he osaavat myös nauraa niin toisilleen kuin itselleenkin.

Rento huumori ja elämänmyönteinen asenne auttavat Tosimiehiä kohti heidän yhteistä tavoitettaan, joka on triathlonin olympiamatka. Heitä ajaa eteenpäin äijämäinen porukalla tekemisen meininki ja ryhmäpaine. Miehet ottavat haasteen vastaan tiiminä, eivät yksilöinä. Yhdessä maaliviivan yli!

– Tässä on kasassa joukko todella motivoituneita ja todella hyvällä asenteella varustettuja tavallisia, suomalaisia miehiä. Uskon vahvasti, että maltillisella otteella ja toisiamme tsempaten pääsemme tavoitteeseen, joka ei missään nimessä ole helppo, sanoo fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg.

– Kyseessä on todella kokonaisvaltainen muutos, joten motivaation on pysyttävä yllä koko ajan. Haluan aloittaa realistisilla tavoitteilla jotta kaikki pysyvät mukana koko matkan ajan, eikä kukaan ryhmästä jää jälkeen. Hyvät ja huonot hetket otetaan yhdessä vastaan toisiamme tsempaten, eikä huumori ainakaan pääse loppumaan! Täydellisyyteen emme pyri, vaan tavoite on päästä yhdessä maaliin, Tallberg hehkuttaa. 

Tässä ovat Tosimiehet

Eero, 50

Perinteinen tamperelainen jääkiekkomies, nakkifakiiri ja höyrymakkarakuningas. Eero on porukan johtaja, joka on kaikessa tekemisessään hyvin kunnianhimoinen ja periksiantamaton. Eero on ollut vaimonsa Minnan kanssa jo yli 30 vuotta naimisissa ja perheeseen kuuluvat myös kolme poikaa. Perhe ja läheiset ystävät ovat Eerolle kaikki kaikessa.

Eero on oman kuljetusalan yrityksensä toimitusjohtaja, ja ajaa edelleen myös itse pakettiautoa. Eero on mielellään monessa mukana. Hän on monitoimimies, joka ei viihdy hetkeäkään paikallaan.

Myös jääkiekkomies Eero on henkeen ja vereen. Lajitaustaa hänellä on 40 vuoden ajalta, mutta viimeisen 2 vuoden aikana lajista on jäänyt jäljelle pelkkä penkkiurheilu.

Nuoruuden kehonrakennusharrastuksestakaan ei muistuta enää muu kuin valokuvat. Eero on nyt liikunnallisen perheensä musta lammas, vaikka hänen “pitäisi olla perheen pää”.

Ilta- ja yömussuttelu on Eerolle suuri ongelma. Erityisesti makkara ja olut maistuvat. Hän myös nukkuu aivan liian vähän voidakseen hyvin. Eero on sanavalmis, sosiaalinen ja erittäin motivoitunut. Varsinainen ‘jokapaikanhöylä’, jolla on koko ajan joku projekti käynnissä. 

Harri, 40

Harri on fiksu, pohtiva ja leppoisa suurperheen isä Kaarinasta. Hän ei ole välttämättä joukon keskipiste, mutta pitää joukon kasassa lempeällä pottuilulla.

Harri laskee leikkiä erityisesti omalla kustannuksellaan ja onkin antanut itselleen Tosimiesten joukossa lempinimen: ’kiintiö-turkulainen’. Harri on ollut yhdessä avovaimonsa ja parhaan ystävänsä Katin kanssa jo 16 vuotta.

Harri on vuosien ajan omistanut lähes kaiken aikansa omalle hydrauliikka-asennuksia tekevälle firmalleen. Kiireisimpään aikaan hän kävi kotona vain nukkumassa 2-3 tuntia ja lähti takaisin töihin.

Syksyllä 2016 Harri myi firmansa ja siirtyi ostaneeseen firmaan itse palkolliseksi. Harri on yhä päätökseen erittäin tyytyväinen.

Jalkapallo on Harrille lähes intohimon kohde. Harri valmentaa tyttöjen junnujalkapalloa ja illat menevätkin usein jalkapallokentän laidalla. Viime vuosien aikana hän ei kuitenkaan ole itse liikkunut juuri lainkaan.

Joukkueurheilu ja kilpailu kuitenkin motivoivat Harria, ja kerran hän mm. laihdutti vedonlyönnin seurauksena puolessa vuodessa parikymmentä kiloa. Nuo kilot tulivat kuitenkin nopeasti takaisin ja nyt Harri tavoitteleekin pysyvämpää muutosta.

Harri paheita ovat valikoivasti motivoituva luonne, pitsa ja vanukkaat. 

Joonatan, 27

Joonatan on Tosimiesten leppoisa tarinankertoja. Kun Joonatan aloittaa puhumisen, hän ei hetkeen lopeta.

Joonatanille perhe ja erityisesti lapset ovat ehdottomasti tärkein asia elämässä. Joonatan työskentelee myyntimiehenä ja nauttii työstään paljon. Hän on myös toiminut osa-aikaisena portsarina noin 10 vuotta ja tekee ovikeikkaa edelleen satunnaisesti.

Nuorempana Joonatan oli hyvässä kunnossa, hän treenasi jalkapalloa ja kävi salilla ahkerasti. Treenaaminen loppui olkapää/solisluun rikkoutumiseen ja sitä seuranneeseen sairaslomaan.

Tällä hetkellä Joonatan ei kerta kaikkiaan liiku ollenkaan. Hän on kuitenkin tyytyväinen ulkomuotoonsa: ”kaikillahan on rahhaa vaan ei röllykkämahhaa”.

Joonatanin paheita ovat nuuska, tupakka ja ylenpalttinen kahvinjuonti. Hän on myös melkoisen laiska ja jos perheen touhuista jää aikaa itselle, kuluu se pitkälti kalsarit jalassa sohvalla pötkötellessä ja irtokarkkeja syödessä. Pitsa ja pikaruoka maistuvat erityisesti.

Joonatan on kaikin puolin leppoisa ja puhelias mies. Hänen mielestään ystävyyteen kuuluu vittuilu, koska vittuilu on välittämistä. Joonatan myös tunnustaa olevansa hyvinkin vahingoniloinen ihminen, mutta pistää myös aina itsensä samaan liemeen muitten kanssa.  

Teppei, 36

Teppei on ihan oikea, itseoppinut keksijä. Hän suunnittelee kaikkea mahdollista ja mahdotonta työmaakoneista kalusteisiin. Pomona Teppei on hyvin pidetty, vaikka hän onkin tinkimätön työn laadun suhteen.

Teppei on Tosimiesten tsemppari ja sinnikäs ilopilleri. Kun hän saa jotain päähänsä, hän tekee sen varmasti ja loppuun asti. Juoksee vaikka 27 kilometrin lenkin crocsit jalassa!

Avovaimonsa Johannan Teppei on tuntenut viisivuotiaasta lähtien, mutta pariskunta heistä tuli kuitenkin vasta viisi vuotta sitten.

Teppei on harrastanut mm. kehonrakennusta, erilaisia kamppailulajeja, nyrkkeilyä, lukkopainia ja kickboxingia, mutta nykyään hän ei siihen enää pysty ja se harmittaa.

Avovaimon Johannan mukaan kukaan ei syö niin paljon kuin pullaa tai juo litrakaupalla maitoa kuin Teppei.

Teppei on yllytyshullu, sillä erotuksella että useinkaan häntä ei tarvitse edes yllyttää ja hänellä on lähes aina kujeileva hymy huulillaan. Sisua tältä mieheltä ei puutu. 

Ville, 35

Ville on ääniteknikko, tapahtumatuottaja, roudari ja toimitusjohtaja omassa yrityksessään. Työ on aiemmin vienyt Villen jopa vuosiksi bändien kiertueiden mukana ulkomaille, mutta tällä hetkellä hän työskentelee pääosin Suomessa. Työntäyteisestä elämästä huolimatta musiikki on yhä intohimo ja sen parissa työskentely tuntuu vieläkin etuoikeudelta.

Villen työpäivät ovat pitkiä, iltapainotteisia ja rankkoja, joten rankkoja ovat myös huvit. Olut maistuu ja ruokavaliossaan Ville suosii valmisaterioita, take-away annoksia ja rakastaa buffet pöytiä. Liian pitkät ruokailuvälit johtavat valtaviin annoksiin buffetista, ja toki mies santsaa ja santsaa.

Villen tavoite on kuitenkin jonain päivänä ostaa vaatteensa samasta kaupasta kuin muutkin ihmiset ja hän haluaisi myös löytää elämänsä naisen, jonka kanssa voisi perustaa perheen.

Nuorempana Ville kokeili muutamaakin urheilulajia, mutta ei kokenut liikkumista tarpeeksi mielekkääksi jatkaakseen. Ensi vilkaisulla mies on rauhallinen ja leppoisa, pinnan alla ajatus kuitenkin hyörii herkeämättä menneeseen, tulevaan ja kaikkeen siltä väliltä.

Suunnitelmallinen ja harkitseva Ville ei ole yllätysten ystävä, paitsi jos niihin liittyy kauniita ja älykkäitä naisia.

Tosimiehet tiistaisin 5.9. alkaen klo 20 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme