Mainos
Mainos
Tosimiehet
Lisätiedot

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehty ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa parempaan fyysiseen kuntoon.


Tosimiehet ovat ihan tavallisia, rehtejä suomalaisia työmiehiä, joista on helppo pitää. Näitä miehiä yhdistää itsevarmuus ja huumorintaju. Kuntoremontissa heillä on apuna myös oma fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg. Nyt hänen haasteenaan on saada viisi tosimiestä muuttamaan elintapojaan niin, ettei paluuta entiseen enää ole.

Tosimiehet

Tosimiehet repäisivät – muuttivat tyyliään yhdessä

Tosimiehet-ohjelman viimeisessä jaksossa elämäntaparemontin tehneet miehet katsovat peiliin ja kaksi heistä antaa treenikavereiden leikata hiuksensa ja partansa.

Tosimiehet Harri ja Teppei innostuvat siistimään karvoitustaan Tosimiehet- ohjelman tiistaina 24.10. klo 20 MTV3-kanavalla nähtävän kisapäivän kunniaksi. Harrin parta oli saanut kasvaa kuntoprojektin aloituksesta saakka.

– Tämä on lähtenyt kuitenkin kasvamaan, kun tämä projekti on lähtenyt liikkeelle, Harri muistelee

– Ihan hyvä luopua tästä nyt symbolisestikin itselleen. Tämä projekti on maalissa tämän osalta ja sitten voi aloittaa uutta sen jälkeen, Harri toteaa.

Katso yltä videolta, miltä miehet näyttävät uusissa tyyleissään!

Tosimiehet MTV3-kanavalla tiistaina klo 20

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme