Mainos
Mainos
Tosimiehet
Lisätiedot

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehty ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa parempaan fyysiseen kuntoon.


Tosimiehet ovat ihan tavallisia, rehtejä suomalaisia työmiehiä, joista on helppo pitää. Näitä miehiä yhdistää itsevarmuus ja huumorintaju. Kuntoremontissa heillä on apuna myös oma fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg. Nyt hänen haasteenaan on saada viisi tosimiestä muuttamaan elintapojaan niin, ettei paluuta entiseen enää ole.

Tosimiehet

Tosimiesten rohkeat kuvat julki – vain megafoni strategisten paikkojen peitteenä

Viisi rohkeaa miestä osallistuu Tosimiehet-ohjelmaan, missä heitä treenataan huippukuntoon valmentajan johdolla. Tosimiehet rohkenevat näyttää myös vartalonsa lähes alasti kuvauksissa.

Huonoilla elämäntavoilla kiloja kerryttäneet miehet paljastuvat koko komeudessaan Tosimiehet-ohjelman ensimmäisessä jaksossa tiistaina 5. syyskuuta 2017. Ennen kuntoilu-urakkaa miehistä räpsittiin kuvat poikakalenteri-tyyliin.

Ohjelmassa miehet pääsevät elämänsä seikkailulle, missä heitä treenataan huippukuntoon.

Viiden kuukauden treenin jälkeen miesten täytyy selvitä triathlon-haasteesta ja muuttaa rasvan ja tupakantäyteiset elämäntavat terveellisiin vaihtoehtoihin.

Tältä miehet näyttävät lähtötilanteessa ennen valmennusta. 

Ville, 35.

Harri, 40. 

Joonatan, 27. 

Eero, 50. 

Teppei, 36.

Tosimiehet tiistaisin klo 20 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme