Mainos
Mainos
Tosimiehet
Lisätiedot

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehty ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa parempaan fyysiseen kuntoon.


Tosimiehet ovat ihan tavallisia, rehtejä suomalaisia työmiehiä, joista on helppo pitää. Näitä miehiä yhdistää itsevarmuus ja huumorintaju. Kuntoremontissa heillä on apuna myös oma fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg. Nyt hänen haasteenaan on saada viisi tosimiestä muuttamaan elintapojaan niin, ettei paluuta entiseen enää ole.

Tosimiehet

Uutuussarjan tähti kävi Salkkareiden koekuvauksissa: "Minusta voisi tulla vaikka Ismon veli"

Tosimies-ohjelman Eero on elämäntapamuutoksen myötä haastanut itseään muun muassa supersuositun Salatut elämät -sarjan koekuvauksiin osallistumalla.

Tosimiehet-ohjelmasta tutuksi tullut Eero, 51, kertoo MTV:lle innostuneensa kokeilemaan rajojaan mallikuvausten ja televisiosarjan koekuvausten muodossa nyt, kun hänen elämäntapansa ovat raiteillaan. Hoikistunut mies ottaa kaiken irti uudesta olemuksestaan ja sen myötä saavutetusta itsevarmuudesta. Eeron viimeisin aluevaltaus on Salatut elämät -sarjan koekuvauksissa piipahtaminen.

– Toivon mukaan kuulen heistä vielä. Minusta voisi tulla vaikka Ismon veli. Jää nähtäväksi, että tarvitsevatko he tällaista kaveria, Eero toteaa. 

"Kävin nuorempana mallikuvauksissa"

Suomalaisten suosikkisarjan koekuvaukset olivat miehen mukaan positiivinen kokemus. Idea koekuvauksiin osallistumisesta lähti siitä, että Eero on nuorempana viihtynyt kameran edessä.

– Kävin nuorempana mallikuvauksissa, mutta asia unohtui. Nyt olen hakenut määräntynlaisiin sarjoihin ja erilaisiin projekteihin taas rohkeasti, Eero kertoo.

– Minä olen käynyt nyt aika monessa paikassa koekuvauksissa, hän vihjaa.

Tosimies-sarjan myötä saavutetun elämäntapamuutoksen myötä Eero päätti kokeilla onneaan myös mallimarkkinoilla uudemman kerran. Vastaanotto on miehen mukaan ollut hyvin positiivinen.

– Olen käynyt tekemässäkin muutamia mainoshommia ja muutama mainostoimisto on ottanut minuun yhteyttä, Eero jatkaa.

Jää nähtäväksi, tullaanko Tosimies-Eero näkemään tulevaisuudessa televisiossa! 

Tosimiehet MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme