Mainos
Mainos
Tosimiehet
Lisätiedot

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehty ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa parempaan fyysiseen kuntoon.


Tosimiehet ovat ihan tavallisia, rehtejä suomalaisia työmiehiä, joista on helppo pitää. Näitä miehiä yhdistää itsevarmuus ja huumorintaju. Kuntoremontissa heillä on apuna myös oma fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg. Nyt hänen haasteenaan on saada viisi tosimiestä muuttamaan elintapojaan niin, ettei paluuta entiseen enää ole.

Tosimiehet

Video: Kiloja keränneet Tosimiehet rohkeina – vaatteet pois ja alastonkuviin

Tosimiehet-ohjelman ensimmäisessä jaksossa viisi suomalaista miestä lähtevät elämänsä seikkailuun, kun heidän huonot elämäntavat laitetaan uuteen uskoon. Miehet myös uskaltautuvat alastonkuviin.

Tupakointiin ja rasvaisiin grilliruokiin tottuneet miehet laitetaan kuntokuurille ammattivalmentaja Thomas Tallbergin johdolla. Miehet joutuvat todelliseen rääkkiin, sillä heidän on selvittävä viiden kuukauden treenin jälkeen triathlon-haasteesta ehjin nahoin.

Tosimiehet ovat ihan tavallisia, rehtejä suomalaisia työmiehiä, joista on helppo pitää. Näitä miehiä yhdistää itsevarmuus ja huumorintaju.

Kiloja keränneet miehet pääsevät myös ensimmäistä kertaa elämässään alastonkuvauksiin, missä heistä otetaan sensuelleja poikakalanteriin tarkoitettuja kuvia.

– Nyt on paha! miehet punastelevat kuviaan videolla. 

– Siinä se alaston totuus sitten on, yksi miehistä kommetoi. 

Tosimiehet tiistaisin klo 20 MTV3-kanavalla.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme