Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

3. jakson sinkut: Julia ja Matias valitsevat deittikumppanit

Tutustu seuraavan Treffaa mun vanhemmat -jakson sinkkuihin!

Julia 

Sporttinen Julia ottaa urheilun tosissaan, ja on valmistautumassa toisiin Bikini Fitness -kisoihinsa tänä keväänä. Edellisissä ja ensimmäisissä kisoissaan hän sijoittui upeasti hopealle, joten rima on asetettu korkealle. Ahkeran treenaamisen ohella ihana 22-vuotias sinkkumme työskentelee liikuntakeskuksen vastaanotossa.

Tomi

Puhelias Tomi on aiemmin ollut mukana Big Brotherissa sekä Idolsissa, joten innostusta television tekemiseen löytyy. 27-vuotias sinkkumme työskentelee lähihoitajana, mutta Tomin intohimo on televisio- ja radiopuolella. Sinkkumme harrastaa kuntosalilla käymistä ja rakkausrunojen kirjoittamista sekä riimittelyä. Tomi ei suoraan osaa sanoa unelmakumppanin ulkonäköä, koska kun sen oikean tapaa “alkaa sisältä kuplimaan”.

Tomin mukana on hänen kaksoisveljensä Sami sekä äitinsä Tiina.

Elias

27-vuotias Elias on personal trainer ja kehonrakentaja, joka kilpailee IFBB Men’s Physique -sarjassa. Sali on hänelle muutenkin elämä. Sinkkumme kuuntelee konemusiikkia ja erityisesti DJ Eric Prydz on hänellä fanituksen kohteena. Yrittäessään tehdä vaikutuksen naisiin, tykkää Elias näyttää voimiaan ja nostaa mimmejä ilmaan. Sinkkumme pitää henkisesti vahvoista naisista, jotka tuovat omaa itseään esille, eivätkä pelkästään kuuntele.

Mukana Eliaksella on sisko Iris sekä kämppis Matti, joka on myös sinkkumme paras kaveri.

Matias

Kolmannen jakson miespikkerimme Matias on hyvinvointi- ja esiintymisalan freelancer, joka tekee kaikkea toimintaterapeutin hommien ja juontokeikkojen väliltä. Erityistaidoikseen hän luettelee elämästä nauttimisen sekä kyvyn nähdä hyvää kaikessa. Sinkkumme viehättyy erityisesti hauskoista, hyväntuulisista sekä persoonallisista naisista, jotka osaavat korostaa parhaita puoliaan.

Sinkkumme Pauliina on positiivinen ja yltiösosiaalinen nainen, joka saa keskustelun aikaan vaikka kenen kanssa. 24 -vuotias sinkkumme harrastaa liikuntaa ja rakastaa eläimiä, mutta ruuanlaitto ei suurpiirteiseltä Pauliinalta aina suju kommelluksitta.

Humppilassa asuva sinkkumme uskoo vain hyvää kaikista, ja pitää itsevarmoista miehistä, joilla on lihakset oikeissa paikoissa. Romanttiset eleet kukkineen ja suklaarasioineen hurmaavat Pauliinan.

Treffeille Pauliinaa auttamassa on hänen äitinsä Hanna sekä kummitätinsä Heli.

19-vuotias sinkkumme Julia on ulospäinsuuntautunut ja iloinen mimmi, jonka kiinnostuksenkohteisiin kuuluu salilla käynti sekä muoti. Sinkkumme pelkää hämähäkkejä ja koppakuoriaisia, vaikka on tätinsä Johannan mukaan muuten eläinrakas. Hän onkin hankkinut pienen koiran lenkkikaveriksi, mutta harmillisesti Leo -koira ei ole lenkkeilystä kiinnostunut.

Julia tykkää huumorintajuisista ja pitkistä miehistä, joilla on urheilullinen vartalo komeiden kasvojen kera. Iloista meininkiä pitää olla matkassa, jotta sinkkumme viihtyy miehen seurassa.

Julian mukana ohjelmassa ovat äiti Sari sekä täti Johanna.

Treffaa mun vanhemmat Subilla keskiviikkoisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme