Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

4. jakson sinkut: Jani ja Tatu valitsevat deittikumppaninsa

Tutustu seuraavan Treffaa mun vanhemmat -jakson sinkkuihin!

Jani

Lontoossa asuva Jani harrastaa urheilua sekä matkustamista. Erityistaidoikseen hän mainitsee asioiden järjestelyn, loistavat kokintaidot sekä suutelemisen. 35 -vuotias Jani tykkää urheilullisista miehistä, jotka miellyttävät hänen silmäänsä. Tarkkoja ulkonäkökriteerejä hänellä ei ole. Treffeillä pikkerimme haluaa nauttia toisen seurasta ilman puhelinta sekä nauraa tasapuolisesti molempien vitseille.

Jari 

24-vuotias Jari on taksiyrittäjä Riihimäeltä. Sinkkumme harrastaa uintia, karaokea sekä uusimpana innostuksen kohteena purjehdusta. Isä Markun mielestä Jarin parhaat piirteet ovat luotettavuus ja lojaalius. Jari on lisäksi todella hyvä tanssimaan. Sinkkumme tykkää miehekkäistä miehistä.

Jarin mukana on isä Markun lisäksi sisko Maarit.

Marco

Porvoossa asuva Marco harrastaa liikuntaa sekä valokuvausta. 22 -vuotias sinkkumme on iloinen ja määrätietoinen mies, joka pitää maskuliinisista miehistä. Romantikko Marcosta kuoriutuu elokuvailtojen ja kynttiläillallisten merkeissä.

Marcon mukana on hänen tätinsä Aikku sekä serkkunsa Sini.

Nino

Sosiaalinen Nino harrastaa veneilyä, salilla käyntiä sekä koiran hoitoa. Sinkkumme asuu Helsingissä ja käveleekin joka paikkaan, jos se vain on mahdollista. 38 -vuotias Nino on puhelias ja energinen, ja hänellä onkin useampi kummilapsi.

Sinkullamme ei liikaa kriteerejä treffikumppanille ole kunhan miellyttää silmää.

Äiti Anita sekä sisko Nina ovat auttamassa Ninoa treffeille.

Tatu

Helsinkiläinen Tatu on töissä rakennusalalla ja harrastaa salilla käymistä sekä salibandya. Miespikkerimme lempipeleihin kuuluu Nokian matopeli, ja Tatu onkin sitä mieltä, että nykyajan älypuhelimet eivät vedä vertoja yksinkertaisimmille malleille. Tatu tykkää tatuoiduista naisista, joiden silmistä ei saa katsetta pois ja joiden seurassa voi olla oma itsensä. Miespikkerimme seurassa ei hänen omien sanojensa mukaan tule tylsää hetkeä, sillä juttua riittää joskus liikaakin.

Petra

22 -vuotias Petra harrastaa intohimoisesti ratsastusta, ja hänellä onkin oma hevonen. Sinkkumme on erinomainen ruoanlaittaja ja oikeassa määrin romantikko. Pitäähän elämässä romantiikkaa olla!

Komeat ja treffikumppaninsa huomioivat miehet kiinnittävät Petran huomion, ja koska sinkkumme itse on hyvin urheilullinen, ei sporttisuus miehessä pahaa tee. Urheilullisuudesta huolimatta rauhoittuminen yhdessä ruoan tekoon tai illan viettäminen leffan parissa sopii myös sinkullemme.

Petran paras kaveri ja serkku Linda sekä äiti Kyllikki avittavat sinkkuamme treffeille.

Eveliina 

22 -vuotias Eveliina on siskojensa mukaan ennakkoluuloton ja positiivinen. Sinkkumme tykkää viettää aikaa ystäviensä kanssa ja lempilaji on penkkiurheilu. Helsingissä asuva Eveliina ei ole liian tarkka deittikumppanin suhteen ja etenkään iällä ei ole väliä.

Eveliinaa treffeille avittamassa ovat hänen siskonsa Heidi ja Emilia.


Treffaa mun vanhemmat keskiviikkona Subilla klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme