Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

5. jakson sinkut: Helena ja Rasmus valitsevat deittikumppanit

Viehättävän hersyvä Helena etsii mielitetiettyä Suomen hauskimman deittiohjelman hullunkurisissa käänteissä. Kummalla sinkkumiehistä käy flaksi, kun täpäkkä Helena tenttaa ensin heidän läheisiään? Toista sydänten yhteyttä etsivän Rasmuksen kumppanuus saattaa löytyä ihan jo suorilta muumimukien ja Disney-elokuvien ansiosta.

Illan jaksossa treffiseuraa etsii 28-vuotias helsinkiläissinkku Helena.

Start upissa projektivastaavan töitä tekevä Helena on avoin, aito ja iloinen persoona, jonka harrastuksiin kuuluu geokätkeily äidin kanssa ja laulaminen. Hän on myös kätevä käsistään, ja omistaa omien sanojensa mukaan enemmän työkaluja kuin monet miehet. Helena pitää itsevarmoista, fiksuista ja positiivisista miehistä, joiden vitsit sopivat hänen omaan huumorintajuunsa.

Deittivaihtoehtoja Helenalla on kaksi: Erkko, 35 ja Toni, 30.

Näyttelijänä ja muusikkona tunnettu Erkko, 35, harrastaa paljon ja kaikenlaista aina crossfitistä keikkailuun. Helsinkiläinen Erkko saa naiset hurmattua keskustelutaidoillaan ja puheenlahjoillaan. Sosiaalinen Erkko tykkää tummista ja tulisista naisista, jotka pitävät huolta itsestään. Veli Jirko ja äiti Tuula ovat auttamassa Erkkoa treffeille.

Tamperelaisen moottoriurheiluhullun Toni, 30, perheeseen kuuluu 9-vuotias tytär ja koiranpentu. Sähköasentajan töitä tekevä Toni  harrastaa laajasti urheilua lumilautailusta moottorikelkkailuun, ja on valmis kokeilemaan uusia juttuja. 30 -vuotias Toni tykkää spontaaneista ja sporttisista mimmeistä, jotka hänen laillaan ovat valmiita uusiin kokemuksiin. Tonin puolestapuhujina ovat  äiti Nina ja veli Jani.

Illan jaksossa deittiseuraa etsii myös 29 -vuotias tamperelaiskokki Rasmus.

Hänen haaveenaan tulevaisuudessa on oma yritys ravintola-alalla. Rasmus harrastaa keilausta ja mainitsee erityistaidokseen luontokuvaamisen. Rasmus on kiinnostunut rehellisistä ja sporttisen näköisistä naisista, joihin voi luottaa.

Rasmuksen deittiehdokkaat ovat Ira, 23 ja Jenni, 29.

Musikaalinen Ira harrastaa laulamisen lisäksi lumilautailua sekä tanssimista. Häviäminen on sinkulle haasteellista: tärkeintä ei ole voitto vaan murskavoitto. 23 -vuotias Ira pitää määrätietoisista ja sosiaalisista miehistä, jotka kykenevät hankkiutumaan hämähäkeistä eroon Iran puolesta. Iralle on tärkeää eläinten oikeudet sekä hyvät yöunet, joita ilman hän ei pärjää.

Äiti Mervi sekä sisko Rosa aikovat saada Iran treffeille.

Hyvinkäällä asuva Jenni harrastaa ryhmäliikuntaa, lautapelien pelaamista ja matkustamista. Seuraava matka on jo suunnitteilla ennen edellisen reissun loppumista. 29 -vuotias sinkku osaa pitää salaisuudet itsellään ja keittiössä hänen bravuurinsa on itsetehdyt tortillaletut. Jenni pitää miehistä, jotka ottavat hänet huomioon ja ovat kiinnostuneita samoista asioista kuin hän. Jenni on ehdoton romantikko ja odottaakin elämänsä prinssiä.

Sinkkumme ovat deiteille puhumassa täti Sari ja serkku Justiina.

Treffaa mun vanhemmat Subilla keskiviikkoisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme