Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

6. jakson sinkut: Hugo ja Heidi valitsevat deittikumppaninsa

Kuudennessa Treffaa mun vanhemmat -jaksossa deittikumppania itselleen valitsevat Heidi ja Hugo.

Seuraavassa Treffaa mun vanhemmat -jaksossa deittikumppania itselleen havittelee Heidi

23-vuotias Heidi on erittäin positiivinen ja sosiaalinen nainen, jonka harrastuksiin kuuluu tanssi sekä urheilu yleisesti. Heidi työskentelee tapahtuma- ja promootioalalla, ja tekee ahkerasti töitä saavuttaakseen tavoitteensa.

Heidi tykkää sinisilmäisistä ja vaaleatukkaisista miehistä, jotka ovat urheilullisia ja itsenäisiä. Hymykuopat kiinnittävät naispikkerimme huomion.

Naisen tulee valita kahdesta miehestä, Ramista ja Verneristä, tuleva deittikumppaninsa.

Toisena deittikumppania etsii 19-vuotias Hugo. Mies opiskelee liiketaloutta sekä harrastaa jääkiekkoa. Miespikkerimme mainitsee erityistaidokseen kyvyn imitoida Aku Ankkaa, mikä voi tulla treffeillä tarpeen, vaikka Hugolta eivät jutut lopukaan kesken. Lahdessa asuva miespikkerimme tykkää lempeistä ja rauhallisista tytöistä tummilla piirteillä. Treffit Hugon kanssa sujuvat mutkattomasti, sillä hänen kanssaan on helppo jutella mistä vain.

Nainen valitsee deittikumppaninsa Lisasta ja Mineasta. 

Tumma ja tulinen Lisa asuu Kuopiossa vanhempiensa kanssa ja on kiinnostunut kauneudesta, musiikista sekä piirtämisestä. 18-vuotias sinkkumme pitää hyvin pukeutuvista miehistä, joilla on itsevarmuutta ja omia mielipiteitä.

Maitokaakaosta pitävän sinkkumme mukana on hänen vanhempansa Jari ja Tuija.

20-vuotias Minea on puhelias ja urheilullinen nainen, joka harrastaa kuntosalilla käymistä sekä tankotanssia. Sinkkumme asuu Espoossa ja on töissä kuntosaliketjulla. Minean erityistaito on kasvisruokien valmistus ja erityisesti niiden maustaminen. Hän tykkää sporttisista, huumorintajuisista ja sosiaalisista miehistä.

Minean mukana on äiti Tinja sekä isä Mika.

Treffaa mun vanhemmat Subilla keskiviikkoisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme