Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

7. jakson sinkut: Tytti ja Jesse hakevat deittiseuraa

Kuudennessa Treffaa mun vanhemmat -jaksossa deittikumppania itselleen valitsevat Tytti ja Jesse.

Seuraavassa Treffaa mun vanhemmat -jaksossa deittikumppania itselleen havittelee Tytti.

19 -vuotias Tytti on eläinrakas opiskelija, jonka erityistaito on pysyä rauhallisena vaikeissakin tilanteissa. Hän harrastaa oman koiransa kanssa lenkkeilyä sekä tanssia. Vantaalla asuva neljännen jakson naispikkerimme on kuulemma hyvä kokki, ja hänet saa helposti mukaan uusiin haasteisiin. Tytti etsii puheliasta ja huumorintajuista herrasmiestä, joka saa hänet nauramaan.

Naisen tulee valita kahdesta miehestä, Samuelista ja Waltterista, tuleva deittikumppaninsa.

Toisena deittikumppania etsii 24 -vuotias Jesse.

Jesse on logistiikka-alalla työskentelevä neljännen jakson miespikkerimme. Hän harrastaa moottoriurheilua, salibandya ja kuntosalilla käymistä. Jessen omien sanojen mukaan hänen erityistaitonsa on olla aina ajoissa paikalla sekä kyky sanoa asiat suoraan, jos on sanottavaa.

Porvoossa asuva miespikkerimme arvostaa naisessa sporttisuutta ja sosiaalisuutta unohtamatta kaunista ulkonäköä. Treffeillä hän tykkää tutustua toiseen sekä pitää hauskaa.

Jessen deittikumappaniehdokkaat ovat Salka sekä Sara.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme