Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

8. jakson sinkut: Judith ja Aleks etsivät seuraa

Treffaa mun vanhemmat -sarjassa seuraa hakevat Judith ja 

Illan jaksossa treffiseuraa etsii 27-vuotias helsinkiläissinkku Judith.

Judith harrastaa intohimoisesti laulua sekä salilla käymistä ja lenkkeilyä. Hän on ammatiltaan kosmetologi. Judith on helposti lähestyttävä ja iloinen ja saa toisen hyvälle mielelle. Miehissä Judithia viehättää niinikään iloisuus ja huumorintajuisuus. Vaikka komeat miehet pistävät silmään, on luonne tärkein asia.

Deittivaihtoehtoja Judithilla on kaksi: Vili, 26 Tampereelta ja Samuli, 24 Mäntsälästä.

26 -vuotias Vili harrastaa salilla käymistä ja lautailua. Hän on kiinnostunut tatuoinneista, joita mieheltä löytyykin useampia. Vilillä on pieni tytär, joten lapsirakkaat mimmit ovat hänen mieleensä. Lisäksi naisen on hyvä olla sanavalmis sekä kaunis.

Viliä treffeille auttamassa ovat hänen vanhempansa Tiina ja Timo.

Samuli, 24, on myös innokas salilla kävijä, ja on urheilun lisäksi kiinnostunut autoista. Samuli asuu Mäntsälässä, ja ajaa ammatikseen kuorma-autoa. Hän pitää mukavista ja luotettavista naisista, joilla on jotain yhteistä hänen kanssaan.

Samulia treffeille avittamassa on hänen hyvä ystävänsä Vallu sekä veljen pitkäaikainen tyttöystävä Emma.

Illan jaksossa deittiseuraa etsii myös toinen helsinkiläissinkku, Aleksi, 26.

Aleksi on valmistunut puuveneveistäjäksi sekä viimeistelee tällä hetkellä kokkiopintojaan. Huumorintajuinen sinkku harrastaa tennistä ja kuntosalilla käymistä sekä kesäisin purjehtimista. Helsingissä asuva Aleksi pitää vaaleatukkaisista naisista. Aleksi toteaa olevansa loistava kumppani, sillä hän on omien sanojensa mukaan “yksinkertainen ja tottelevainen” ihminen.

Aleksin deittiehdokkaat ovat Katariina, 22 Tampereelta ja Mona, 21 Nokialta.

Entinen taitoluistelija Katariina harrastaa kävelyä ja pyöräilyä sekä talvisin lumilautailua ja kesäisin uimista. 22 -vuotias Katariina rakastaa hyvää ruokaa ja onkin erinomainen leipuri. Näyttävät annokset ovat Katariina bravuuri. Aidot ja fiksut miehet tekevät vaikutuksen, mutta liian nörtti ei saa olla. Treffeillä pitää päästä nauramaan, joten hyvä huumorintaju on myös miehellä hyvä olla.

Katariinan treffeille aikovat saada äiti Tuula ja sisko Ulrika.

Pitkänhuiskeaa Monaa ei haittaa, vaikka mies olisi lyhyempi, kunhan ei karkuun lähde. 21 -vuotiaan sinkun kilpailuvietti on vahva, äidin mukaan verenperintönä tullut. Mona harrastaa urheilua lähes maan ja taivaan väliltä. Nokialla asuva Mona arvostaa miestä, joka saa hänet nauramaan. Miehen pitääkin olla hauska sekä arvostaa naisia.

Äiti Ingrid sekä veli Aleks avittavat Monaa treffeille.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme