Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

BB-Nino havittelee treffikumppania uudessa sarjassa – "Älkää suolatko mua"

Treffaa mun vanhemmat -sarjan neljännessä jaksossa deiteille hamuaa Big Brotherista tuttu Nino. 

Treffaa mun vanhemmat  on uusi hyväntuulinen ohjelma, jossa sinkkunaiset ja -miehet valitsevat kahdesta kandidaatista sopivamman deittikumppanin. Ennen kuin valitsijat edes näkevät tulevaa treffipariaan, heidän on tavattava tämän vanhemmat tai muita läheisiä. Läheisten vastausten perusteella hakijoiden on valittava oikea seuralainen.

Sarjan neljännessä jaksossa Jani valitsee kumppanin treffeille kolmesta sinkkumiehestä. Yksi ehdokkaista on Big Brother -sarjastakin tuttu sosiaalinen Nino.

– Tämä ei ole mulle ensimmäinen kerta. Olen ollut tämmöisissä treffiohjelmissa ennenkin. Ne on aina menneet retuperälle, Nino nauraa. 

38-vuotias BB-tähti on puhelias ja energinen, ja hänellä onkin useampi kummilapsi. Lapsirakas mies on myös tatuoinnut kummilastensa nimet käsivarteensa.

Ninon äiti Anita ja sisko Nina ovat mukana kannustamassa miestä. Ninolla onkin kaksikolle vain yksi vinkki. 

– Älkää suolatko mua!

Päätyykö Nino treffeille? Katso treffaa mun vanhemmat tänään Subilla! 

Treffaa mun vanhemmat Subilla keskiviikkona klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme