Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

"Erikoiskiitos amorille" – katso mitä uutuussarjan deittiparille kuuluu

Mitä tapahtui tuoreimman Treffaa mun vanhemmat -jakson parille kuvausten jälkeen? 

Treffaa mun vanhemmat -sarjan viidennessä jaksossa deittikumppania itselleen haki Helena. Subin uutuusohjelmassa treffiseuralainen valitaan sinkun vanhempien vastausten perusteella. 

Helena valitsi deiteille parikseen sinkkujensa joukosta Tonin

– Kokemus oli erittäin hauska, erikoiskiitos amorille. Valintaan olin tyytyväinen, Toni vaikutti mukavalta tyypiltä. Pari viestiä vaihdettiinkin kuvausten jälkeen, mutta ei sen kummempaa, nainen kertoo. 

Treffaa mun vanhemmat Subilla keskiviikkoisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme