Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

Fitness-kaunotar etsii rakkautta – Big Brotherista tuttu mies sinkkuehdokkaiden joukossa

Treffaa mun vanhemmat -sarjan kolmannessa jaksossa rakkautta etsii fitness-kaunotar Julia. 

Subin Treffaa mun vanhemmat -uutuussarjassa sinkut antavat rakkauselämänsä läheistensä käsiin. Ohjelmassa sinkkunaiset ja -miehet valitsevat kahdesta kandidaatista sopivamman deittikumppanin. Mutta ennen kuin valitsijat edes näkevät tulevaa deittipariaan, heidän on tavattava tämän vanhemmat tai muita läheisiä. Läheisten vastausten perusteella hakijoiden on valittava oikea treffikumppani.

Sarjan kolmannessa jaksossa tavataan sporttinen Julia. Neito ottaa urheilun tosissaan, ja on valmistautumassa toisiin Bikini Fitness -kisoihinsa tänä keväänä. Edellisissä ja ensimmäisissä kisoissaan hän sijoittui upeasti hopealle, joten rima on asetettu korkealle. Ahkeran treenaamisen ohella ihana 22-vuotias sinkkumme työskentelee liikuntakeskuksen vastaanotossa.

Julian kanssa deiteille hamuavat Elias ja Tomi. Puhelias Tomi on aiemmin ollut mukana Big Brotherissa sekä Idolsissa, joten innostusta television tekemiseen löytyy. 27-vuotias mies työskentelee lähihoitajana, mutta Tomin intohimo on televisio- ja radiopuolella. 

27-vuotias Elias on personal trainer ja kehonrakentaja, joka kilpailee IFBB Men’s Physique -sarjassa. Sali on hänelle muutenkin elämä. Mies kuuntelee konemusiikkia ja erityisesti DJ Eric Prydz on hänellä fanituksen kohteena. Yrittäessään tehdä vaikutuksen naisiin, tykkää Elias näyttää voimiaan ja nostaa mimmejä ilmaan. 

Kumman Julia valitsee treffeille? Katso Treffaa mun vanhemmat keskiviikkoisin klo 21 Subilla! 

Treffaa mun vanhemmat Subilla keskiviikkoisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme