Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

Hunks-komistus etsii deittiseuraa – aito ja ihmisläheinen sinkku haussa

Hunks-tanssiryhmästäkin tuttu Matias etsii deittikumppania Subin uutuussarjassa. 

Subin uusi Treffaa mun vanhemmat on hyväntuulinen ohjelma, jossa sinkkunaiset ja -miehet valitsevat kahdesta kandidaatista sopivamman deittikumppanin. Mutta ennen kuin valitsijat edes näkevät tulevaa deittipariaan, heidän on tavattava tämän vanhemmat tai muita läheisiä. Läheisten vastausten perusteella hakijoiden on valittava oikea treffikumppani. Tuore treffipari lähtee suoraan yhteiselle aterialle.

Kolmannen jakson miespikkerina nähdään Matias. Mies on hyvinvointi- ja esiintymisalan freelancer, joka tekee kaikkea toimintaterapeutin hommien ja juontokeikkojen väliltä.

Hunks-tanssiryhmästäkin tuttu Matias luettelee erikoistaidokseen elämästä nauttimisen sekä kyvyn nähdä hyvää kaikessa. Mies viehättyy erityisesti hauskoista, hyväntuulisista sekä persoonallisista naisista, jotka osaavat korostaa parhaita puoliaan.

– Mieluinen deittiseura olisi aito ja ihmisläheinen, hän kertoo jaksossa. 

Mies valitsee deittikumppanikseen joko Pauliinan tai Julian

Treffaa mun vanhemmat Subilla keskiviikkona klo 21. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme