Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

Karvat pöllyävät! Räväkän sinkun deittiehdokkaat laitetaan koville

Treffaa mun vanhemmat -sarjan tuoreimmassa jaksossa Helena etsii deittikumppania.

Suomen hauskin deittiohjelma palaa hullunkurisilla käänteillä. Treffaa mun vanhemmat -sarjan seuraavassa jaksossa Helena valitsee treffikumppaninsa Janin ja Erkon väliltä heidän läheistensä vastausten ja kuvailujen perusteella. Helena ei näe sulhokandidaatteja, mutta kuulee heistä kaikenlaista hämmentävää. Kumpi nuorista komistuksista onkaan lopulta vähemmän tapaturma-altis?

Ääneen pääsevät molempien miesten äidit ja veljet.  Sulhokanditaatit eivät pääse vähällä, kun ohjelman isäntä Ali Jahangiri panee heidät hykerryttävän tentin keskellä fyysiseen testiin, jossa karvat pöllyävät konkreettisesti. Myös puhelinoikeutta käytetään. Ja nännikorut ja huulikorut mainitaan.

Mutta kuinka menevät itse illallistreffit? Ja kumman kanssa Helena ne viettää?

Romanttinen Rasmus joutuu puolestaan tekemään valinnan ihanien Iran ja Jennin väliltä. Läheiset eivät tälläkään kertaa säästele salaisuuksia treffipariehdokkaistaan. He läpikäyvät ensimmäisiä sydäntensärkymisiä hilpeine taustatarinoineen. Myös taitavat rakastajat tuodaan vastauksissa esiin.

Ja miksi puheeksi tulee seksikeinu? Ja miten siihen reagoivat Rasmus ja Iran äiti? Viekö Rasmus lopulta ravintoladeiteille punapään vai blondin? Ja mitä siitä seuraakaan?

Molempien valittujen läheiset myös seuraavat vaivihkaa treffien kulkua.

Treffaa mun vanhemmat Subilla keskiviikkoisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme