Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

Koomikko Ali Jahangiri juontaa uudenlaista deittiohjelmaa: Vanhemmilla tärkeä rooli

Treffaa mun vanhemmat on Subin uusi hyvän mielen viihdeohjelma, jossa sinkut etsivät treffiseuraa. Ohjelmaa juontaa koomikko Ali Jahangiri.

Treffaa mun vanhemmat -ohjelmassa sinkut pääsevät jututtamaan treffiseuransa vanhempia, ja valitsee tämän perusteella itselleen parhaan deitin. Etsimme ohjelmaan nyt 18-29-vuotiaita sinkkuja ja heidän vanhempiaan, kaikkialta Suomesta.

Ohjelmaa juontaa stand up -koomikko Ali Jahangiri, joka on innoissaan uudenlaisesta deittiohjelmasta. 

– Jokainen meistä pystyy varmasti samaistumaan tilanteeseen, jossa viet uuden poika- tai tyttöystäväsi näytille kotiin, ja vanhempasi kaivavat esiin sen kirotun valokuva-albumin ja alkavat esitellä lapsuuskuviasi. Nyt tämä tilanne tuodaan jokaisen kotisohvalle, Jahangiri kertoo.

Ohjelman juontajan roolissa hän aikoo toimia ilon lähettiläänä ja tuoda roppa kaupalla huumoria peliin.

– Olen koomikko, joten elän ohjelman aitojen tilanteiden mukana. Minun roolini ohjelmassa on varmasti se, että pyrin saamaan ihmiset hyvälle tuulelle. Annan vanhempien revitellä jälkeläistensä lapsuuden muistoilla ja hauskoilla kuvilla. Sellaista pakonomaista pönöttämistä tässä ohjelmassa ei nähdä, Jahangiri lupaa.

Jos miehen omat vanhemmat osallistuisivat ohjelmaan, olisi luvassa melkoinen viihdepläjäys.

– Jo pelkästään isäni huonosta suomen kielen taidosta saisi hyvää viihdettä aikaiseksi. Äidilläni olisi puolestaan paljon sellaista materiaalia minusta, jota en toivoisi treffikumppanini näkevän.

– Onneksi treffailut ovat osaltani jo ohi, ja olen jo kahden lapsen isä. Nyt on minun aikana kerätä sellaista materiaalia lapsistani, jota voi sitten ylpeänä esitellä heidän treffikumppaneilleen, kun se päivä koittaa, Jahangiri suunnittelee. 

Treffaa mun vanhemmat alkaa 1.3. Subilla klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme