Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

Sähäkkä kaunotar etsii rakkautta – tutustu Treffaa mun vanhemmat -jakson sinkkuihin

Treffaa mun vanhemmat on hersyvää viihdettä koko perheelle. Tutustu ensimmäisen jakson sinkkuihin!

Subin uusi Treffaa mun vanhemmat on hyväntuulinen ohjelma, jossa sinkkunaiset ja -miehet valitsevat kahdesta kandidaatista sopivamman deittikumppanin. Mutta ennen kuin valitsijat edes näkevät tulevaa deittipariaan, heidän on tavattava tämän vanhemmat tai muita läheisiä. Läheisten vastausten perusteella hakijoiden on valittava oikea treffikumppani. Tuore treffipari lähtee suoraan yhteiselle aterialle.

Ohjelmassa vanhemmat ja brittiläisen alkuperäisformaatin tapaan muutkin läheiset saattavat hieman nolata nuoria sinkkuja. Samalla he yrittävät toki saada kiivaasti oman sinkkunsa treffeille. Sarja on hauska, sydämellinen ja koskettavakin.

Sarjan suloisena cupidona häärii aina sanavalmis koomikko Ali Jahangiri, joka höystää showta omaperäisillä ohjeillaan ja vinoilla vinkeillään.

Ensimmäisessä jaksossa rakkautta ovat on etsimässä 22-vuotias Hilla. Musikaalinen neitonen osaa soittaa pianoa ja kitaraa. Hilla kertoo olevansa impulsiivinen ja spontaani tyyppi, jolla on kunnianhimoa ja selkeät tulevaisuuden suunnitelmat. Maailmaa Hilla on myös nähnyt paljon ja suunnittelee kirjoittavansa 7-osaisen trilogian elämästään. Haaveena Hillalla on löytää taiteellinen ja syvällinen mies, joka voisi kirjoittaa Hillan kirjan hänen puolestaan, kun tytöllä itsellään ei riitä keskittymiskyky. Elämänkokemuksen tuoma itsevarmuus ja määrätietoisuus ovat miehessä tärkeintä, kilttien silmien ohella.

Toisena rakkauden metsästykseen lähtee Matias. 23-vuotias mies pari vuotta sitten Helsinkiin muuttanut vartija. Hän harrastaa salilla käymistä muutaman kerran viikossa, ja erityistaitoihin kuuluu Matiaksen omien sanojen mukaan huonot vitsit sekä säästä puhuminen. Sinkkumme mieleen ovat sporttiset ja rempseät tytöt, joilta löytyy huumorintajua.

Treffaa mun vanhemmat Subilla keskiviikkona 1.3. klo 21 alaken!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme