Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

Sinkkumies hakee seuraa deittiohjelmasta – BB-Nino ehdokkaana

Seuraavassa Treffaa mun vanhemmat -jaksossa Jani valitsee deittikumppaninsa kolmesta sinkkumiehestä. 

Treffaa mun vanhemmat -sarjan seuraavassa jaksossa tutustutaan Lontoossa asuvaan Janiin. Mies harrastaa urheilua sekä matkustamista. Jani mainitsee erityistaidoikseen asioiden järjestelyn, loistavat kokintaidot sekä suutelemisen. 

35-vuotias Jani tykkää urheilullisista miehistä, jotka miellyttävät hänen silmäänsä. Tarkkoja ulkonäkökriteerejä hänellä ei ole. Treffeillä pikkerimme haluaa nauttia toisen seurasta ilman puhelinta sekä nauraa tasapuolisesti molempien vitseille.

Jari saa valita Jarista, Ninosta ja Marcosta deittiseuransa. 

24-vuotias Jari on taksiyrittäjä Riihimäeltä. Mies harrastaa uintia, karaokea sekä uusimpana innostuksen kohteena purjehdusta. Isä Markun mielestä Jarin parhaat piirteet ovat luotettavuus ja lojaalius. Jari on lisäksi todella hyvä tanssimaan. Sinkkumme tykkää miehekkäistä miehistä.

Porvoossa asuva Marco puolestaan harrastaa liikuntaa sekä valokuvausta. 22-vuotias sinkkumme on iloinen ja määrätietoinen mies, joka pitää maskuliinisista miehistä. Romantikko Marcosta kuoriutuu elokuvailtojen ja kynttiläillallisten merkeissä.

Big Brother -sarjastakin tuttu sosiaalinen Nino harrastaa veneilyä, salilla käyntiä sekä koiran hoitoa. Sinkkumme asuu Helsingissä ja käveleekin joka paikkaan, jos se vain on mahdollista. 38 -vuotias Nino on puhelias ja energinen, ja hänellä onkin useampi kummilapsi.

Sinkullamme ei liikaa kriteerejä treffikumppanille ole kunhan miellyttää silmää.

Treffaa mun vanhemmat keskiviikkona Subilla klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme