Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

Roihahtiko lempi? Katso mitä Treffaa mun vanhemmat -pareille kuuluu nyt!

Mitä tapahtui Treffaa mun vanhemmat -sarjan pareille kuvausten jälkeen? 

Treffaa mun vanhemmat -sarjan kolmannessa jaksossa deittikumppania itselleen hakivat Julia ja Matias.

Jaksossa Julia päätyi treffeille Eliaksen kanssa. Kuvausten jälkeen kaksikko on jatkoi ystävinä.

– Valinta oli ehdottomasti näistä kahdesta oikea. Lisäsimme toisemme Facebook-kavereiksi ja Elias on kerran tainnut heittää viestillä small talkia, mutta emme ole olleet sen kummemmin yhteydessä. Positiivinen ja hauska kokemus kaikin puolin. Voisin lähteä uudelleenkin jonkun järjestämille treffeille, Julia kuvailee.

Matias puolestaan valitsi deiteille parikseen sinkkujensa joukosta näyttävän bruneten.

– Oli hauska ja mielenkiintoinen kokemus! Totesimme jo kuvauspäivänä että oli hieno tutustua, mutta sen enempää kemiaa ei syntynyt, jotta olisimme halunneet nähdä vielä jatkossa, Matias miettii.

Treffaa mun vanhemmat Subilla keskiviikkoisin klo 21 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme