Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

Syttyikö kipinä? Katso mitä uutuussarjan deittiparille kuuluu

Mitä tapahtui tuoreimman Treffaa mun vanhemmat -jakson parille kuvausten jälkeen? 

Treffaa mun vanhemmat -sarjan neljännessä jaksossa deittikumppania itselleen haki Tatu. Subin uutuusohjelmassa treffiseuralainen valitaan sinkun vanhempien vastausten perusteella. 

Tatu valitsi deiteille parikseen sinkkujensa joukosta näyttävän kaunottaren, Petran

Kuvausten jälkeen parin suhde ei kuitenkaan ottanut tuulta alleen. 

– Kokemuksena oli ihan kiva. Ei ole oltu Petran kanssa hirveesti tekemisissä, tosiaan hirveästi meneillään nyt tässä uudet duunit ynnä muuta kiirettä, mies kuvailee. 

Treffaa mun vanhemmat Subilla keskiviikkoisin klo 21 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme