Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

Uutuussarjan sinkun kotibileet riistäytyivät käsistä – päätyi otsikoihin

Treffaa mun vanhemmat -sarjan sinkun kotibileet päätyivät otsikoihin asti. 

Subilla etsitään tänä keväänä rakkautta! Keskiviikkona 1. maaliskuuta alkava Treffaa mun vanhemmat on hyväntuulinen ohjelma, jossa sinkkunaiset ja -miehet valitsevat kahdesta kandidaatista sopivamman deittikumppanin. Ennen kuin valitsijat edes näkevät tulevaa deittipariaan, heidän on tavattava tämän vanhemmat tai muita läheisiä. Läheisten vastausten perusteella hakijat valitsevat treffikumppaninsa. 

Uutuussarjan ensimmäisessä jaksossa rakkautta etsimässä on 23-vuotias Matias. Miehen tulee valita treffeille kahdesta sinkusta toinen, tämän vanhempien vastausten perusteella. Matias kysyykin toisen vanhemmilta mikä on kummallisinta, mitä heidän tyttärensä on tehnyt humalassa. 

– En tiedä mitä kummallista hän on tehnyt, mutta joskus on pitänyt vähän luvattomia bileitä. Hän piti Facebook-bileet, mitkä pitivät olla vain pienessä ryhmässä. Jotenkin se vain riistäytyi käsistä ja siinä oli 80 ihmistä tullut. Poliisia ei voinut kutsua, koska oli alaikäisiä joukossa. Se juttu päätyi silloin Iltalehteen, toisen sinkun äiti paljastaa ohjelmassa.

Treffaa mun vanhemmat Subilla keskiviikkona 1.3. klo 21 alkaen!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme