Mainos
Mainos
Keskiviikkoisin klo 21
Treffaa mun vanhemmat
Lisätiedot

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua on antanut koko rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin ja seuraavat kutkuttavaa tilannetta lasin takaa äänieristetyssä tilassa.

Kertovatko vanhemmat unelmien kumppanille lapsuuden oudoista roolileikeistä tai piinaavia yksityiskohtia teini-iän toilailuista ja muista kiusallisista asioista? Sinkkujen ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne on painaa paniikkinappulaa ja soittaa studioon laittaakseen vanhempiensa tarinoihin jotain rajaa. 

Kenen vanhemmat tekevät parhaan vaikutuksen ja kuka valitaan saman tien studion jälkeen alkaville romanttisille ensitreffeille?

Treffaa mun vanhemmat

"Yhdet parhaimmista deiteistä!" – Uutuussarja sinkkukaunotar yllättyi treffikumppanistaan

Treffaa mun vanhemmat -sarjan sinkkukaunotar yllättyi positiivisesti deitistään.

Treffaa mun vanhemmat -sarjan kuudennessa jaksossa Heidi valitsi deittikumppanikseen sinkkumiesten joukosta Ramin. Nainen yllättyi positiivisesti kokemuksesta!

– Pakko myöntää, että yhdet parhaimmista deiteistä joita minulla ollu. Olin 100 varma, ettei tule vastaan ketään, joka voisi oikeasti säväyttää minua, mutta välillä voi olla väärässäkin. Olen tyytyväinen valintaani. Ollaan oltu Ramin kanssa edelleen yhteyksissä ja muutamaan kertaan nähty mitä nyt molemmat duuniltaan ehtii, Heidi kertoo

Hugo puolestaan valitsi deiteille näyttävän kaunottaren, Lisan.

– Kokemuksena oli hauska päivä. Valinta ei sitten kuitenkaan ollut ihan minun tyyppiä, eikä ole juurikaan Lisan kanssa yhteyttä pidetty sen kuvauspäivän jälkeen, mies kommentoi. 

Treffaa mun vanhemmat Subilla keskiviikkoisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme