Mainos
Mainos
Twin Peaks
Alkaa 12.9.
Lisätiedot

David Lynchin ja Mark Frostin luoman jännittävän ja kiehtovan sarjan ensi-ilta nähtiin Yhdysvalloissa keväällä 1990. Sarja on sittemmin saavuttanut kulttisarjan statuksen omaleimaisen tunnelmansa ansiosta. Amerikkalaisen pikkukaupungin uinuva idylli osoittautuu pettäväksi harhaksi kun koulun kaunotar ja suosikkioppilas Laura Palmer löydetään murhattuna. Paikalle lähetetty FBI:n agentti Dale Cooper huomaa, että kaikilla on jotain salattavaa. Toinen tuotantokausi.

Twin Peaks

David Lynch kommentoi Twin Peaksin jatkohuhuja: "Koskaan ei kannata sanoa ei koskaan"

Twin Peaksin paluun ohjannut David Lynch ei tyrmää ajatusta siitä, että kulttisarjaan tehtäisiin vielä uusia jaksoja.

Twin Peaksin kolmannen tuotantokauden jaksot alkoivat hiljattain Subilla. Koko kauden ohjannut ja sarjan yhdessä Mark Frostin kanssa luonut David Lynch, 71, ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että sarjaan tehtäisiin vielä uusia jaksoja.

Ohjaaja kommentoi mahdollista jatkoa Hollywood Reporterin haastattelussa.

– Olen oppinut, ettei koskaan pidä sanoa 'ei koskaan'. Televisiosarja taidemuotona on jotain, mikä kiehtoo minua paljon, Lynch toteaa.

Sarjassa kuulolaitetta käyttävän Gordon Colen roolissa nähtävä David Lynch puhuu pitkässä haastattelussa myös muun muassa siitä, miten vaikeaa oli editoida sarjaan osuuksia näyttelijöiltä, jotka kuolivat kuvausten jälkeen.

Sarjassa näytelleet Miguel Ferrer, Catherine E. Coulson ja Harry Dean Stanton kuolivat joko pian tai myöhemmin sarjan kuvausten päätyttyä.

– Catherine kuoli neljä päivää sen jälkeen, kun hän oli saanut omat osuutensa purkkiin. Se on niin surullista. Rakastin Miguelin kanssa työskentelemistä. Rakastin kaikkien heidän kanssaan työskentelemistä. On kamalaa menettää ihmisiä. Olimme todella onnekkaita, että he olivat mukana sarjassa, Lynch sanoo.

Twin Peaks Subilla tiistaisin kello 23.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme