Mainos
Mainos
Twin Peaks
Alkaa 12.9.
Lisätiedot

David Lynchin ja Mark Frostin luoman jännittävän ja kiehtovan sarjan ensi-ilta nähtiin Yhdysvalloissa keväällä 1990. Sarja on sittemmin saavuttanut kulttisarjan statuksen omaleimaisen tunnelmansa ansiosta. Amerikkalaisen pikkukaupungin uinuva idylli osoittautuu pettäväksi harhaksi kun koulun kaunotar ja suosikkioppilas Laura Palmer löydetään murhattuna. Paikalle lähetetty FBI:n agentti Dale Cooper huomaa, että kaikilla on jotain salattavaa. Toinen tuotantokausi.

Twin Peaks

Kuvat: Muistatko vielä, miten kaikki alkoi? Twin Peaks starttaa Subilla

Twin Peaks -sarjan ensimmäiset kaudet nähdään uusintana Subilla 12. syyskuuta alkaen. 

Twin Peaks palaa Suomen televisioon! Erään kaikkien aikojen tunnetuimman tv-sarjan kaksi ensimmäistä kautta näytetään remasteroituina Subilla.

Tiivis esitystahti pohjustaa loppusyksystä näytettävään, tuoreeseen kolmanteen kauteen. Näin myös nuoremmat katsojat pääsevät nauttimaan Twin Peaks -trilogiasta tiiviissä tahdissa kokonaisuutena.

Tiistaina 12. syyskuuta nähdään ensimmäisen kauden starttijakso, Ruumis rannalla.


Jaksossa amerikkalaisen pikkukaupungin uinuva idylli osoittautuu pettäväksi harhaksi kun koulun kaunotar ja suosikkioppilas Laura Palmer löydetään murhattuna. Paikalle lähetetty FBI:n agentti Dale Cooper huomaa, että kaikilla on jotain salattavaa.

David Lynchin ja Mark Frostin luoman jännittävän ja kiehtovan kulttisarjan ensi-ilta nähtiin ensimmäisen kerran Yhdysvalloissa keväällä 1990.

Sarjassa Dale Cooperia näyttelee Kyle MacLachlan sekä murhattua Laura Palmeria esittää Sheryl Lee.

Muissa rooleissa nähdään muun muassa Mädchen Amick, Dana Ashbrook, Harry Dean Stanton, David Duchovny, Sherilyn Fenn, Miguel Ferrer, Michael Horse, sarjan tunnuskappaleen Falling esittänyt Julee Cruise ja James Marshall.

Twin Peaks tiistaista torstaihin klo 22, 12.9. alkaen

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme