Mainos

Vedetään hatusta

Mainos
Vedetään hatusta
Lisätiedot

Vedetään hatusta palaa viiden vuoden tauon jälkeen! Vedetään hatusta on suomalainen viihdeohjelma, joka perustuu brittiläiseen Whose Line Is It Anyway? -formaattiin. Ohjelmassa näyttelijät tekevät hauskoja tehtäviä, joissa on tai ei ole järkeä. Vedetään hatusta sisältää improvisoituja sketsejä, yleisön keksimiä tehtäviä sekä lauluja, joita ei ole koskaan ennen kuultu eikä koskaan enää kuulla. Show'ssa ei ole ideaa eikä käsikirjoitusta, mutta siinä on kuitenkin tuomari, jonka tuomioilla ei ole väliä. Ohjelmaa vetää Jenni Pääskysaari, vakioesiintyjinä nähdään suomalaisen improkomedian fyysisesti iso mies Roope Salminen, suomalaisen improkomedian fyysisesti pieni nainen Sara-Maria Heinonen sekä lain oma poika Ernest Lawson.

Vedetään hatusta

Nyt vedetään taas hatusta! Impro-viihdeohjelma alkaa MTV3-kanavalla – katso maistiainen illan jaksosta

Impro-viihdeohjelma Vedetään hatusta palaa viiden vuoden tauon jälkeen viihdyttämään MTV3-kanavan perjantai-iltoihin 6.4. alkaen.

Vedetään hatusta on kotimainen viihdeohjelma, joka perustuu brittiläiseen Whose Line Is It Anyway? -formaattiin. Ohjelmassa näyttelijät tekevät hauskoja tehtäviä, joissa on tai ei ole järkeä.

12-osainen Vedetään hatusta sisältää improvisoituja sketsejä, yleisön keksimiä tehtäviä sekä lauluja, joita ei ole koskaan ennen kuultu eikä koskaan enää kuulla. Show'ssa ei ole ideaa eikä käsikirjoitusta, mutta siinä on kuitenkin tuomari, jonka tuomioilla ei ole väliä. Ohjelmaa luotsaa eteenpäin Jenni Pääskysaari, joka myös käsikirjoittaa ohjelmaa.

Vakioesiintyjinä nähdään suomalaisen improkomedian fyysisesti iso mies Roope Salminen, suomalaisen improkomedian fyysisesti pieni nainen Sara-Maria Heinonen sekä lain oma poika Ernest Lawson.

Jaksoissa nähdään myös vierailevia tähtiä. Haasteisiin heittäytyvät Jenni Kokander, Sanna Stellan, Eija Vilpas, Jussi Vatanen, Kalle Lamberg, Janne Reinikainen, Jaska Saariluoma ja Karlo Haapiainen.

Ohjelmaa säestää pianisti Olli Äkräs.​​​​​​​

Katso yllä löytyvältä videolta miten ohjelman ensimmäisessä jaksossa Salminen, Heinonen, Lawson ja illan vieras Jenni Kokander loihtivat uutislähetyksen tyhjästä.

Ohjelmaa juontava Jenni Pääskysaari antaa jokaiselle hulvattoman roolin suoritettavaksi Noin kymmenen uutiset -nimellä kulkevaan osioon.

Vedetään hatusta alkaa tänään perjantaina MTV3-kanavalla kello 21.30!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme