Mainos

Vedetään hatusta

Mainos
Vedetään hatusta
Lisätiedot

Vedetään hatusta palaa viiden vuoden tauon jälkeen! Vedetään hatusta on suomalainen viihdeohjelma, joka perustuu brittiläiseen Whose Line Is It Anyway? -formaattiin. Ohjelmassa näyttelijät tekevät hauskoja tehtäviä, joissa on tai ei ole järkeä. Vedetään hatusta sisältää improvisoituja sketsejä, yleisön keksimiä tehtäviä sekä lauluja, joita ei ole koskaan ennen kuultu eikä koskaan enää kuulla. Show'ssa ei ole ideaa eikä käsikirjoitusta, mutta siinä on kuitenkin tuomari, jonka tuomioilla ei ole väliä. Ohjelmaa vetää Jenni Pääskysaari, vakioesiintyjinä nähdään suomalaisen improkomedian fyysisesti iso mies Roope Salminen, suomalaisen improkomedian fyysisesti pieni nainen Sara-Maria Heinonen sekä lain oma poika Ernest Lawson.

Vedetään hatusta

Roope Salminen räväyttää vitsillään: "Äänestä minut eduskuntaan, jos haluat minut pois televisiosta"

Jenni Pääskysaaren luotsaamassa Vedetään hatusta -suosikkisarjassa tutut suomalaiset laittavat itsensä likoon improvisaation nimissä.

Vedetään hatusta -ohjelman odotetun toisen tuotantokauden toisessa jaksossa perjantaina 13.4. klo 21.30 MTV3-kanavalla Roope Salminen, Sara-Maria Heinonen, Ernest Lawson ja vieraileva tähti Karlo Haapiainen laittavat itsensä likoon huumorin saralla. 

Roope Salminen pistää parastaan keksimällä itselleen sopivan sloganin sen varalta, että hän asettautuisi ehdolle vaaleihin.

– Äänestä minut eduskuntaan, jos haluat minut pois televisiosta, Salminen vitsailee illan jaksossa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme