Mainos

Vedetään hatusta

Mainos
Vedetään hatusta
Lisätiedot

Vedetään hatusta palaa viiden vuoden tauon jälkeen! Vedetään hatusta on suomalainen viihdeohjelma, joka perustuu brittiläiseen Whose Line Is It Anyway? -formaattiin. Ohjelmassa näyttelijät tekevät hauskoja tehtäviä, joissa on tai ei ole järkeä. Vedetään hatusta sisältää improvisoituja sketsejä, yleisön keksimiä tehtäviä sekä lauluja, joita ei ole koskaan ennen kuultu eikä koskaan enää kuulla. Show'ssa ei ole ideaa eikä käsikirjoitusta, mutta siinä on kuitenkin tuomari, jonka tuomioilla ei ole väliä. Ohjelmaa vetää Jenni Pääskysaari, vakioesiintyjinä nähdään suomalaisen improkomedian fyysisesti iso mies Roope Salminen, suomalaisen improkomedian fyysisesti pieni nainen Sara-Maria Heinonen sekä lain oma poika Ernest Lawson.

Vedetään hatusta

Vedetään hatusta palaa televisioruutuihin – ohjelmaa luotsaa valloittava Jenni Pääskysaari!

Viihdeohjelma Vedetään hatusta palaa MTV3-kanavalle viiden vuoden tauon jälkeen viihdyttämään suomalaisia.

Vedetään hatusta on suomalainen viihdeohjelma, joka perustuu brittiläiseen Whose Line Is It Anyway? -formaattiin. Ohjelmassa näyttelijät tekevät hauskoja tehtäviä, joissa on tai ei ole järkeä.

Vedetään hatusta sisältää improvisoituja sketsejä, yleisön keksimiä tehtäviä sekä lauluja, joita ei ole koskaan ennen kuultu eikä koskaan enää kuulla. Show'ssa ei ole ideaa eikä käsikirjoitusta, mutta siinä on kuitenkin tuomari, jonka tuomioilla ei ole väliä.

Ohjelman vakioesiintyjinä nähdään suomalaisen improkomedian fyysisesti iso mies Roope Salminen, suomalaisen improkomedian fyysisesti pieni nainen Sara-Maria Heinonen sekä lain oma poika Ernest Lawson.

Juontajana nähdään ensimmäistä kertaa Jenni Pääskysaari, joka myös käsikirjoittaa ohjelmaa. Pääskysaari kertoo, että ohjelmaa varten on harjoiteltu paljon ja myös paineita on, sillä ohjelma on äärimmäisen suosittu. 

– En yleensä lähde mihinkään työhön mukaan, jos siihen ei liity jotain riskiä. Tykkään, että on haastetta. 

Pääskysaaren mukaan ohjelman erikoisuus on nimenomaan näyttelijöiden taidoissa luoda erilaisia maailmoja ja hahmoja. Hän kertoo yllättyneensä monesti, kun näyttelijät ovat selvinneet erinomaisesti todella haastavistakin tilanteista. 

– Ihailen sellaista heittäytymistä, reagointikykyä ja rohkeutta, mitä noilla meidän esiintyjillä on! Pääskysaari tähdentää.

Vedetään hatusta MTV3-kanavalla keväällä 2018

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme