Mainos
Mainos
Versus
Lisätiedot

Versus on uusi jännittävä viihdeohjelma, jossa kilpailijat joutuvat arvaamaan lopputuloksen hauskoille ja erilaisille kaksintaisteluille. Voittajalle on jaossa jopa 10 000€.

Mainos

Eeppisimmät kaksintaistelut alkavat – uutuusohjelmassa jaossa huikeat 10 000 euroa! Hae mukaan nyt!

Kumpi on nopeampi, metsuri vai kaatokone? Entä kuka tekee enemmän maaleja, ammattijääkiekkoilija vai 16 lasta? Pikajuoksija ei varmasti ole nopeampi kuin urheiluauto – vai onko?

Oletko hyvä arvaamaan? Kestääkö kantti?

Versus on uusi jännittävä viihdeohjelma, jossa kilpailijat joutuvat arvaamaan lopputuloksen hauskoille ja erilaisille kaksintaisteluille.

Nyt sinulla on tilaisuus hakea mukaan kilpailijaksi ja päästä osaksi mukaansatempaavaa koko perheen showta! Jokaisessa jaksossa kilpaillaan huikeasta 10.000€ rahapalkinnosta. Mukaan tarvitset kaksi läheistä tueksi, kannustamaan ja auttamaan kysymysten kanssa.

Ohjelma kuvataan Helsingissä marraskuussa 2017. Jokaisen kilpailijan tarvitsee olla käytettävissä vain yhden päivän ajan. Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen. 

Liitä mukaan tuore kasvokuva itsestäsi.

HUOM: Kuvan maksimikoko on 4 megatavua

Yhteystiedot

Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme