Mainos
Mainos
Versus
Lisätiedot

Versus on uusi jännittävä viihdeohjelma, jossa kilpailijat joutuvat arvaamaan lopputuloksen hauskoille ja erilaisille kaksintaisteluille. Voittajalle on jaossa jopa 10 000€.

Antero Mertaranta kohtasi täysin uuden haasteen Versuksen selostajana: "Siinä on ihan valtava jännitys"

Antero Mertaranta pääsi haastamaan itsensä aivan uudella tavalla MTV3:n kisailuohjelma Versuksen selostajana. 

MTV3:n Versus on uusi jännittävä viihdeohjelma, jossa kilpailijat joutuvat arvaamaan lopputuloksen hauskoille ja erilaisille kaksintaisteluille. Jännittävät kilpailut saavat aivan uuden ulottuvuuden, sillä ne kuullaan itse Antero Mertarannan selostamina. 

Mertarannan mukaan ohjelman tekeminen oli hänelle aivan uudenlainen ja mielenkiintoinen haaste. Urheiluselostuksen piinkova ammattilainen kohtasi ohjelmassa aivan ennennäkemättömiä tilanteita. 

– Urheilu on aika proosallista, siinä on tietyt lainalaisuudet, jotka täytyy huomioida, mutta tässä niitä ei ole. Uskon, että pääsin tekemään tässä sitä, missä olen myös parhaimmillani, eli tätä kuuluisaa tajunnanvirtaa, jossa tulee todella kummallisia kommentteja suuntaan ja toiseen.

Mertaranta kertoo hämmästyneensä jatkuvasti siitä, kuinka yllättäviä kilpailut olivat. Hänen mukaansa niissä sattui ja tapahtui vaikka mitä ja kaikki televisiossa nähtävä on täysin aitoa. 

– Se oli hieno yllätys, että kilpailuiden joukkoon mahtui hauskoja, dramaattisia yksityiskohtia. Mielestäni se rikkaus tulee nimenomaan siitä, että kaksintaistelut eivät ole mitään proosallisia välipaloja. Uskon että siinä on ihan valtava jännitys, kun katsoja alkaa katsoa, että mitenhän tässä voisi käydä. 

Mertaranta myöntää olevansa erittäin tarkka ja miettivänsä aina huolellisesti millaisia töitä hän lähtee tekemään. Versuksen suhteen kaikki huolet kaikkosivat hänen mukaansa erittäin nopeasti, kun hän näki millaisen työn ääreen oli pääsemässä. 

– Se oli tosi hieno kokemus ja tykkään haasteista. 

Versus alkaa perjantaina 6. huhtikuuta MTV3-kanavalla klo 20! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme