Mainos
Mainos
Versus
Lisätiedot

Versus on uusi jännittävä viihdeohjelma, jossa kilpailijat joutuvat arvaamaan lopputuloksen hauskoille ja erilaisille kaksintaisteluille. Voittajalle on jaossa jopa 10 000€.

Antero Mertaranta muistelee mittavaa uraansa selostajana: "On rikkaus, että saa myös hengähtää"

MTV3:n uuden kisailuohjelma Versuksen selostajana kuultava Antero Mertaranta on onnellinen saatuaan uransa aikana lukemattomia jännittäviä mahdollisuuksia, mutta arvostaa myös hetkiä, jolloin hän saa levätä. 

MTV3:n Versus on uusi jännittävä viihdeohjelma, jossa kilpailijat joutuvat arvaamaan lopputuloksen hauskoille ja erilaisille kaksintaisteluille. Jännittävien kilpailuiden selostajana kuullaan legendaarisen urheiluselostajan Antero Mertarannan ääni. 

Mertaranta on toiminut urheiluselostajana jo 1980-luvun lopulta asti. Hän kertoo olevansa kiitollinen kaikista tilaisuuksista, joita hänelle on uransa aikana suotu. 

– Urheilua on saanut paljon tehdä ja olen ollut monessa mukana, niinkuin haluan myös. 

Selostajana Mertaranta on saanut todistaa lukemattomia hienoja urheiluhetkiä, mutta hänelle ylitse muiden mieleenpainuvista hetkistä nousevat tapaukset, kun suomalaiset ovat menestyneet. Mertaranta ei kuitenkaan halua laittaa töitään arvojärjestykseen. 

– Olen nauttinut työnteosta ja siitä, että olen päässyt mukaan. Ja ihan samalla tavalla olen nauttinut myös siitä, että pääsen töistä pois. En ole halunnut enkä halua elää urheilusta millään tavalla. 

Pitkään uraan kokemuksia on mahtunut paljon, jopa näyttelemistä yhden kesän ajan Naantalin kesäteatterissa muutama vuosi sitten. Mertarannan mukaan vastaan on tullut myös erittäin paljon asioita, joihin hän on päättänyt olla lähtemättä mukaan. 

– En koe, että minun tarvitsee joka paikassa huseerata. Se on myös rikkaus, että saat hengähtää ja ikään kuin päivittää omaa juttuasi. Minä elän ja toimin sillä tavalla. Se on rikkaus, joka ei ole kaikille elämässä mahdollista, mutta minä olen siitä pitänyt julmasti kiinni, että näin saa tehdä.

Versus perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme