Mainos
Mainos
Versus
Lisätiedot

Versus on uusi jännittävä viihdeohjelma, jossa kilpailijat joutuvat arvaamaan lopputuloksen hauskoille ja erilaisille kaksintaisteluille. Voittajalle on jaossa jopa 10 000€.

Kaksi ammattiurheilijaa kohtaa jäätävässä haasteessa – kumpi luistelee nopeammin?

MTV3-kanavalla perjantaisin klo 20 nähtävässä uutuusohjelmassa Versus mitellään perjantaina 13.4. muun muassa luistelunopeudessa.

Pikaluistelija Mika Poutala kohtaa jääkiekkomaalivahti Riku Heleniuksen Versuksen toisessa jaksossa. Tarkoitus on, että urheilijakaksikko kilpailee luistelussa siten, että heistä kummallakin on yllään maalivahdin varustus ja studiojoukkueet yrittävät päätellä kaksintaistelun lopputuloksen oikein.

– Olen tällä hetkellä toiseksi eniten maailmancupin osakilpailuja luistellut henkilö koskaan. Olen luistellut noin 270 maailmancupin osakilpailua ja sen lisäksi parikymmentä arvokilpailua, Poutala laskee illan Versus-jaksossa saavutuksiaan.

Sprinttipikaluistelijoilta vaaditaan nopeutta ja äärimmäistä teknistä osaamista luistelun saralla.

– Monesti luullaan, että pitää olla äärettömän isot jalat ja hirvittävät isot reidet, mutta enemmän se on mielestäni tekninen laji, Poutala toteaa.

Poutalan kohtaa maalivahti Riku Helenius, jolla on yli 20 vuoden kokemus kiekkojen torjumisesta. Helenius tunnustaa avoimesti, että luisteleminen ei ole hänen vahvuutensa urheilun saralla – eikä ole sitä koskaan ollutkaan.

– Olen aloittanut jääkiekon 7-vuotiaana. Ensimmäinen vuosi meni kentällä, mutta olin niin huono luistelemaan, että minut pistettiin maaliin silloin, Helenius kertoo.

Kotisohvilla pelataan myös! Pelaaminen onnistuu Versus-sovelluksen kautta, jossa kotikatsoja vastaa samoihin kysymyksiin kuin studiokilpailijat ja myös yksi kotikilpailija voittaa joka viikko 500 euroa. Lue lisää täältä!

Versus MTV3-kanavalla perjantaisin klo 20!


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme