Mainos
Mainos
Versus
Lisätiedot

Versus on uusi jännittävä viihdeohjelma, jossa kilpailijat joutuvat arvaamaan lopputuloksen hauskoille ja erilaisille kaksintaisteluille. Voittajalle on jaossa jopa 10 000€.

Keitä ovat Make ja Vilhunen? Tutustu uutuusohjelma Versuksen hulvattomaan testiduoon!

Uuden kisailuohjelman Versuksen jokaisessa jaksossa nähdään hulvaton testiduo Make ja Vilhunen, joiden kaksintaisteluita kotikatsomoissa päästään jännittämään.

Versus on uusi jännittävä viihdeohjelma, jossa kilpailijat joutuvat arvaamaan lopputuloksen hauskoille ja erilaisille kaksintaisteluille. Ohjelman jokaisessa jaksossa nähdään testiduo Make ja Vilhunen, jotka ottavat toisistaan mittaa erilaisten kaksintaisteluiden muodossa. 

Kaksikko ei tuntenut toisiaan entuudestaan ja he päätyivät mukaan ohjelmaan erilaisten mutkien kautta. Jyväskylässä asuva Make kertoo tekevänsä stand up -koomikon töitä ja arvelee, että hänet löydettiin mukaan tätä kautta. 

– 15 vuotta sitten olen aloittanut ne hommat. Krisse Salmisen kanssa muun muassa oltiin samalla kurssillakin 2000-luvun alussa. Sieltä asti olen puskenut. Välillä olen tehnyt opettajan töitä, välillä stand upia, välillä molempia, Make kertoo. 

Vilhusella on taas vahva teatteritausta ja mies kertoo olevansa kotoisin omien sanojensa mukaan korkean teatterikulttuurin kaupungista Kajaanista. Vilhunen kuuluu tällä hetkellä Rakkauden näyttämö -nimiseen vapaateatterikollektiiviin ja arvelee, että hänet löydettiin ohjelmaan sitä kautta. Hän kertoo saaneensa soiton vuosi sitten keväällä, jossa kyseltiin kiinnostusta Versuksen koekuvaukseen. 

– Niin sitten ajattelin, että no perkele. Käydään katsomassa. Eihän se mitään ota jos ei anna ja anna jos ei ota ja miten nämä nyt meneekään, Vilhunen sanailee. 

2000-luvun Pekka ja Pätkä

Kaksikon mukaan Versuksessa heidän osuutensa huumori tulee klassisesta vastakkainasettelusta. Make ja Vilhunen kertovat edustavansa modernilla otteella Pekkaa ja Pätkää tai Ohukaista ja Paksukaista: kummallakin on omat fyysiset heikkoutensa ja vahvuutensa, mutta he ovat monilla tavoilla täysin toistensa vastakohdat. 

Maken mukaan on monia tapoja tehdä komiikkaa, mutta hänellä itsellään se lähtee siitä, että hän pystyy nauramaan itselleen. 

– Olin tekemässä taannoin sellaista oikeaa asiaohjelmaa oikean tutkijan kanssa, jossa olin tavallaan hänen aisaparinaan. Olen ajatellut, että tämä ohjelma on ehkä taas jollain tavalla osoitus siitä, että Marko sinun paikkasi on tämmöisessä ohjelmassa, missä ollaan hassut uikkarit päällä liukumäessä, Make naureskelee. 

Make toivoo, että kaksikon insertit muistuttavat katsojia hyvällä tavalla tilanteista, joita on kullekin elämän aikana mahdollisesti tullut vastaan. 

– Niin ettei vaan hampaita kiristellen ja leukapielet jäykkänä katsottaisi, vaan että olipa se aika huvittava tilanne, Make pohtii. 

– Tämähän on perhekomedia, tai ainakin tämä meidän osuus siinä on enemmän tai vähemmän. Se, millä tavalla pelataan toistemme kanssa, sillä ulkonäöllä ja niillä kisoilla, mitä meillä on, Vilhunen toteaa.

Versus perjantaina 6. huhtikuuta MTV3-kanavalla klo 20! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme