Mainos
Mainos
Versus
Lisätiedot

Versus on uusi jännittävä viihdeohjelma, jossa kilpailijat joutuvat arvaamaan lopputuloksen hauskoille ja erilaisille kaksintaisteluille. Voittajalle on jaossa jopa 10 000€.

Mies kuin veistos! Mikko Leppilampi on elämänsä kunnossa: "Olo ennen kaikkea henkisesti parempi kuin ikinä!"

Uuden kisailuohjelma Versuksen juontajana toimiva Mikko Leppilampi kertoo Instagramissa olevansa elämänsä kunnossa. 

Mikko Leppilampi julkaisi Instagram-tilillään kuvan torstaina 5. huhtikuuta, jossa mies kertoo tiukan treenauksensa tuloksista. Leppilampi kertoo päivityksessä treenanneensa tasaisesti 9 kuukauden ajan.


– 91 kg lähtöpaino, nyt 84 kg. Olo ennen kaikkea henkisesti parempi, kuin ikinä! Leppilampi kertoo päivityksessään.

Leppilammen mukaan hänelle tärkeintä on ollut, että hyvinvoinnista ja sen ylläpitämisestä on tullut hänelle intohimo.

– Ei muuta, kuin eteenpäin ja homma jatkuu! Intoa kaikille treeneihin ja tsempataan jatkossakin toinen toisiamme, Leppilampi hehkuttaa päivityksessään. 

Leppilampi kertoi MTV:lle maaliskuussa, että vaikka miehen arki on erittäin työntäyteistä ja kiireistä, niin treenaamiselle hän löytää silti aina aikaa. 

– Ne on päätöksiä, joita priorisoi. Kun siitä tuleekin intohimo, niin sille löytää ajan. Olkoon se sitten aamulla tai tiukka lounastreeni tai sitten illemmalla.

Versus perjantaina 6. huhtikuuta MTV3-kanavalla klo 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme