Mainos
Mainos
Versus
Lisätiedot

Versus on uusi jännittävä viihdeohjelma, jossa kilpailijat joutuvat arvaamaan lopputuloksen hauskoille ja erilaisille kaksintaisteluille. Voittajalle on jaossa jopa 10 000€.

Mikko Leppilampi isännöi uutta Versus-kisailuohjelmaa: "Heittäydytään ihan täysillä"

Mikko Leppilampi isännöi Suomeen rantautuvaa, maailmalla suosittua Versus-kisailuohjelmaa.

Supersuosittu game show Versus rantautuu Suomeen! Eeppisimmät kaksintaistelut alkavat – kuka osaa arvata oikean vastauksen? Ohjelman idea on yksinkertainen: kilpailijoiden tulee arvata kumpi voittaa kaksintaistelussa, A versus B. 

Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi. Hän kertoo olevansa innoissaan päästessään juontamaan kilpailua, jossa julkkisten sijasta keskitytään tavallisiin ihmisiin. Leppilammen mukaan ohjelma on sukupolvet yhdistävä, hauska ja harmiton kilpailu. 

– Siellä voi olla vaikka ammattimetsuri Miss Suomea vastaan kilpailussa siinä, kumpi pilkkoo puuta nopeammin, kun toisella on moottorisaha ja toisella pokasaha. Tai tuleeko pitkä ja laiha nopeammin vesiliukumäen alas kuin lyhyt ja pullea. 

Leppilammen lisäksi ohjelmassa nähdään urheiluselostaja Antero Mertaranta, joka selostaa kuuluisaan tyyliinsä ohjelmassa nähtävät kaksintaistelut. 

– Hän selostaa vaikka sen, kun kaksi koppakuoriaista kiertää jotain pahvimukia, samalla tavalla kuin Suomi-Ruotsi MM-finaalia. Siinä kyllä heittäydytään ihan täysillä, ollaan kieli poskessa eikä oteta liian vakavasti elämää, Leppilampi maalailee.

Versus-ohjelman lisäksi Leppilammella riittää kiireitä töiden puolesta. Tällä hetkellä hän juontaa MTV3-kanavan sunnuntai-illoissa nähtävää Tähdet, tähdet -ohjelmaa. Hän vihjailee myös olevansa mukana kahdessa tulevassa suuressa rikosdraama-sarjassa. 

– On kivaa, että pääsee tekemään näyttelijäntöitäkin aina tasaisin väliajoin!  

Versus MTV3-kanavalla keväällä 2018! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme