Mainos
Mainos
Versus
Lisätiedot

Versus on uusi jännittävä viihdeohjelma, jossa kilpailijat joutuvat arvaamaan lopputuloksen hauskoille ja erilaisille kaksintaisteluille. Voittajalle on jaossa jopa 10 000€.

Supersuosittu gameshow rantautuu Suomeen – metsuri ja Miss Suomi kisaavat puun pilkkomisessa

Versus on MTV3-kanavan uusi koko perheen jännittävä gameshow, jonka idea on yksinkertainen: kilpailijoiden tulee ainoastaan arvata kumpi voittaa kaksintaistelussa, A versus B. Studiossa nähdään kilpailemassa ennätykselliset 60 kilpailijaa, jotka muodostavat 20 joukkuetta.

Mikä joukkue vie voiton, kun jaossa on joka jaksossa huikeat 10 000€? Kotikatsojat voivat myös osallistua ohjelmaan Versus-applikaation kautta. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi.

Mikä on Versus?

Versuksessa nähdään erilaisia kaksintaisteluita, joiden lopputuloksia studiokilpailijat yrittävät kiivaasti arvuutella, lopputuloksia kun ei voi millään tietää etukäteen. Kilpailemassa nähdään mm. perheitä, kavereita ja työ- ja harrasteporukoita. Studiossa nähdään ennätyssuuri kilpailijajoukko, kun 20 kilpailijaa tukijoukkoineen muodostavat 60 henkilön ryhmän, jonka on vain arvauksien päässä 10 000€ palkinnosta.

Oikeasta vastauksesta joukkue saa jatkaa kisassa ja väärästä vastauksesta tippuu pois. Jos mikään joukkue ei anna oikeaa vastausta, pääsevät kaikki joukkueet taas mukaan kisaan. 10 000 € pääpalkinto jaetaan heidän kesken, jotka ovat selviytyneet viimeiseen kysymykseen asti ja vastaavat siihen oikein.

Mitä tapahtuu kaksintaisteluissa?

Ohjelman jokaisessa kymmenessä jaksossa nähdään kahdeksan kaksintaistelua. Kolme kaksintaisteluista käydään live-tilanteessa studiossa. Testissä on muun muassa kumpi menee nopeammin ovista läpi, palomies vai lukkoseppä? Tai kumpi voittaa köydenvedon, voimamies vai 10 lasta?

Loput kaksintaisteluista katsotaan inserttien kautta, ja niitä selostaa legendaarinen urheiluselostaja Antero Mertaranta. Metsuri ja Miss Suomi kisaavat siitä, kumpi saa nopeammin pilkottua kaadetun puun kuuteen osaan. Metsurilla on käytössään käsisaha, Miss Suomella moottorisaha. Testissä on myös muun muassa kumpi lypsää nopeammin litran maitoa, ammattilypsäjä vai lypsykone.

Make ja Vilhunen ovat Versuksen oma testiduo

Jokaisen jakson yhdessä kaksintaistelussa kilpailee Versuksen oma testiduo Make ja Vilhunen. He kisaavat ohjelmassa erilaisissa tehtävissä selvittäen, onko pituudesta hyötyä vai haittaa.

Make edustaa kaksikossa pituutta ja hoikkuutta. Hän on kisoissa valmis hyödyntämään pitkiä raajojaan, mutta lihasmassassa ei ole kehumista.

Vilhunen huokuu kainuulaista itsevarmuutta. Hän on lyhyt ja tanakka, mutta ei anna sen hidastaa. Mutta yhdessä Make ja Vilhunen ovat valmiita ottamaan nämä leikkimieliset kisat hyvin tosissaan. Paras mies voittakoon.

Kaksintaisteluissa nähdään myös joukko julkkiksia mitä erilaisimmissa tehtävissä. Kisaamassa nähdään muun muassa polkuautokisassa Arja Koriseva ja Erika Vikman, pingispelissä Kari Aihinen ja pingisammattilainen ja nallekarkkeja lajittelemassa Irina ja Petra.

Versus MTV3-kanavan perjantai-illoissa 6.4. klo 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme