Mainos
Mainos
Versus
Lisätiedot

Versus on uusi jännittävä viihdeohjelma, jossa kilpailijat joutuvat arvaamaan lopputuloksen hauskoille ja erilaisille kaksintaisteluille. Voittajalle on jaossa jopa 10 000€.

Maailmalla supersuosittu peliohjelma hakee kilpailijoita – jokaisessa jaksossa on jaossa 10 000 euroa

Uusi viihdeohjelma Versus hakee kilpailijoita mittelöimään 10 000 euron rahapalkinnosta!

Versus on viikonlopun isoin viihdeshow, joka vangitsee koko perheen television ääreen ja aktivoi katsojan osallistumaan yllättäviin kaksintaisteluihin.

Ohjelman idea on yksinkertainen: kilpailijoiden tulee ainoastaan arvata kumpi voittaa kaksintaistelussa, A versus B.

Kumpi voittaa 50 metrin uintikilpailun, klovni vai ammattiuimari? Mutta mitä tapahtuu jos he vaihtavat vaatteet keskenään? Voiko huippu-uimari silti voittaa? Entä kumpi pystyy pidättämään hengitystä pidempään veden alla, jazztrumpetisti vai oopperalaulaja?

Oikeaa vastausta on mahdotonta tietää etukäteen ja ohjelma onkin yhtä mielenkiintoinen, hauska ja koukuttava 10-vuotiaalle kuin hänen vanhemmilleen. Tanskassa ohjelma on valittu vuoden 2016 parhaaksi game showksi ja pian se valtaa myös Suomen.

Nyt ohjelmaan haetaan mukaan kilpailijoita, jotka pääsevät osaksi mukaansatempaavaa koko perheen showta. Kilpailijan mukana peliin pääsee kaksi henkilöä kannustamaan ja auttamaan kysymysten kanssa. Jokaisessa jaksossa jaetaan huikea 10 000 euron voittosumma!

Ohjelma kuvataan Helsingissä marraskuussa 2017 ja jokaisen kilpailijan tarvitsee olla käytettävissä yhden päivän ajan. Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen. Kenellä osuu parhaiten arvaukset oikeaan ja kenellä kestää kantti?  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme