Mainos
Mainos
Versus
Lisätiedot

Versus on uusi jännittävä viihdeohjelma, jossa kilpailijat joutuvat arvaamaan lopputuloksen hauskoille ja erilaisille kaksintaisteluille. Voittajalle on jaossa jopa 10 000€.

Uuden kisailuohjelman Versuksen juontaja Mikko Leppilampi: "Kaksintaisteluissa saattoi käydä ihan mitä vaan"

Mikko Leppilammen mukaan uusi kisailuohjelma Versus on jännittävä, perheet ja ihmiset yhdistävä ohjelma. 

MTV3:n Versus on uusi jännittävä viihdeohjelma, jossa kilpailijat joutuvat arvaamaan lopputuloksen hauskoille ja erilaisille kaksintaisteluille. Ohjelman juontajan Mikko Leppilammen mukaan Versuksen tekeminen oli hänelle aivan uusi haaste, sillä mies ei ole koskaan ollut mukana vastaavassa projektissa. 

– En ole koskaan tehnyt game show'ta. Se oli sellaista hetkessä olemista, ihmisten kanssa kommunikointia ja heidän mukanaan elämistä kilpailussa. 

Leppilampi kertoo, että yllättyi jatkuvasti ohjelmaa tehdessään siitä, kuinka tiukkoja kaksintaistelut olivat. Hänen mukaansa pelistä erityisen mielenkiintoisen tekee se, että sitä voi pelata kuka vain. 

– Niissä saattoi käydä ihan mitä vaan. Se on erittäin jännittävää. Ja ei ole väliä oletko 7-vuotias tyttö vai 82-vuotias pappa, kumpikin voi pelata ja kummallakin oli ihan yhtä hyvät mahdollisuudet.  

Juontaja harmittelee, että nykyään monet ihmiset keskittyvät arjessaan omiin laitteisiinsa ja omiin sisältöihinsä. Hänen mukaansa Versus on ohjelma, joka tuo jälleen perheenjäseniä yhteen ja jännittämään yhdessä television ääreen. 

– Kun me katsotaan vaan sitä omaa sisältöä eikä olla yhdessä, niin sitten me ei kommunikoida ja olla tekemisissä toistemme kanssa niin paljon. Näin perheen keskeinen yhteisöllisyys tai yhdessä tekeminen saattaa helposti kadota. Se, että koet yhdessä jotain sisältöä jonkun kanssa ei ole itsestäänselvyys tänä päivänä. Siksi on hyvä, että tuodaan tällaisia koko perheen hauskoja, yhdistäviä juttuja televisioon.  

Versus perjantaina 6. huhtikuuta MTV3-kanavalla klo 20! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme