Mainos
Mainos
Versus
Lisätiedot

Versus on uusi jännittävä viihdeohjelma, jossa kilpailijat joutuvat arvaamaan lopputuloksen hauskoille ja erilaisille kaksintaisteluille. Voittajalle on jaossa jopa 10 000€.

Versuksen testiduo paljastaa hurjimmat haasteet: "Miekkailun opettaja sai vakuutella, ettei tässä mitään hätää ole"

Uuden kisailuohjelma Versuksen testiduo Make ja Vilhunen pääsivät ottamaan toisistaan mittaa mitä erilaisimmissa kaksintaisteluissa.

Versus on uusi jännittävä viihdeohjelma, jossa kilpailijat joutuvat arvaamaan lopputuloksen hauskoille ja erilaisille kaksintaisteluille. Ohjelman jokaisessa jaksossa nähdään testiduo Make ja Vilhunen, jotka ottavat toisistaan mittaa erilaisten kaksintaisteluiden muodossa. 

Kaksikon mukaan usean kaksintaistelun lopputulos tuli täysin yllätyksenä. Kommelluksia sattui heidän mukaansa lähes jokaisessa kilpailussa. Yksi kilpailu, joka jäi erityisesti kaksikon mieleen, oli mitä perinteisin kaksintaistelu: miekkailu. 

– Mielestäni aika vakuuttavasti miekkailun opettaja, joka on ammattilainen, saa perustella, että tässä ei ole mitään hätää, kun sinullle laitetaan maski päähän, mutta sitten toinen osoittaa sua silmiin sellaisella kalvalla. Ja nimenomaan se, että se toinen ei ole tehnyt sitä ikinä, Make kertoo hänen ja Vilhusen miekkailuhetkestä. 

Maken mukaan hän olisi ollut innoissaan, jos olisi saanut miekkailla opettajan kanssa, jolla on vankka kokemus ja joka tietää mitä voi tehdä. Toisin kuitenkin kävi ja vastaan asettui kuitenkin Vilhunen. 

– Siinä vähän huurtuu silmälasit vielä ja minä sanon että en minä näe. Sitten kysytään, että voisinko ottaa lasit pois. No en voi, kun en näe mitään! Make naureskelee. 

– Yllättävän hyvän edun antoivat. Miekkailla sokeaa vastaan, Vilhunen puolestaan pohtii. 

Vilhunen myötäilee Makea todeten, että miekkailu jäi vahvasti myös hänen mieleensä. 

– Todella harvoin joutuu arkielämässä sellaiseen tilanteeseen, että pitää miekkailla jonkun kanssa. Ja tosiaan, kun et ole edes ihan varma mihin se osuu, kun tämä kaveri on siellä ihan lasit huurussa kypärän sisällä, Vilhunen naureskelee viitaten Makeen. 

Salibandymaalivahdista Tarzaniksi

Maken mukaan miekkailun lisäksi oli muutama muukin laji, joissa hieman mietitytti voiko kaksinkamppailussa oikeasti sattua jotakin. Hänen mukaansa kaksikko pääsi tekemään useita täysin ainutkertaisia asioita.

– Vaikka että minä olin salibandymaalivahtina ja liigapelaaja tulee siihen laukomaan. Tavallaan vaikka olin siinä ne kamat päällä eikä siinä voi sattua mitään, niin sitä ajattelee, että jos se pallo tuleekin tuonne kaulaan, kopsahtaa vaikka suoraan aataminomenaan. Pikkuisen sellainen jännitys, että voiko tässä sattua oikeasti jotain. Ja sitten tottakai, että en haluaisi päästää niitä palloja maaliin. Ja kyllä johonkin niistä palloista osuin, Make kertoo. 

– Tai joku pallo osui sinuun, Vilhunen kuittaa.

Toisena esimerkkinä Make nostaa kiipeilyn. Puistot, joiden puissa olevat radat voivat välillä tuntua hurjilta, vaikka ne on varmistettu hyvin vaijereilla ja kiipeilijäkin saa turvakseen kypärän ja valjaat. 

– Siitä on kuitenkin sen verran kauan aikaa, kun me ollaan oikeasti oltu puussa, ettei sitä vaan muista enää, mitä siinä pitäisi tehdä. Vaikka sinulla on ne kamat päällä ja ei siitä oikeasti kauas putoa, eikä siinä tapahdu mitään, niin se jännittää, Make pohtii.

– Ja mahdollisesti et ole ikinä edes oikein viihtynyt puussa. Se on myös yksi vaihtoehto. Tai ei ole oikeastaan hengaillut mitenkään tosi paljon puussa, Vilhunen kommentoi. 

Versus perjantaina 6. huhtikuuta MTV3-kanavalla klo 20! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme