Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Annette Lundell, 26, Raasepori

Kappale: Emeli Sandé - Clown

Annette työskentelee tarjoilijana. Hän on opiskellut musiikkialaa Tukholman Balettakademienissa. Hän on ollut myös mukana useassa musikaalissa, kuten Famessa, Footloosessa ja Hevisauruksessa. Hän oli mukana myös UMK-finaalissa vuonna 2014 kokoonpanolla Clarissa feat. Josh Standing. 

26-vuotias laulaja on tehnyt nuorempana muun muassa myös radiossa soitetun sinkun. Annette koki, ettei ollut vielä silloin valmis uraan laulajana ja hänen uskonsa itseen loppui. Hän lopetti yrittämisen, mutta intohimo alaa kohtaan oli kuitenkin liian suuri.

Annette kokee nyt olevansa valmis tavoittelemaan unelmaansa cover-bändi Tika Sevón Liljegrenin kanssa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme