Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Mainos

Testaa, millä taidolla sinä hurmaisit X Factorissa – osallistu kilpailuun ja voita 500 euroa!

Unelmien eteen on tehtävä lujasti töitä. Toisinaan unelmat tarvitsevat kuitenkin tuulta alleen, jotta ne kävisivät toteen! Ferratumin ja X Factorin kilpailussa oman elämänsä staroille laitetaan jakoon kaksi 500 euron rahapalkintoa oman uransa vauhdittamiseksi.

Unelmat on tehty toteutettaviksi. Elämään mahtuu kuitenkin esteitä, jotka pitkittävät matkaa kohtia omia unelmia. Jokin seisoo aina esteenä: aika on huono, rahatilanne ei salli heittäytymistä uuteen tai epätoivo iskee, kun useampikaan yritys ei tuota toivottua tulosta.

Unelmien saavuttaminen voi vaatia panostuksia – joskus rahallisesti suuriakin. Toisinaan investointi omaan tulevaisuuteen ja haaveiden toteuttamiseksi kannattaa. Jos saisit käteesi 500 euroa unelmasi toteuttamiseksi, mitä sinä tekisit? Saisiko sinun unelmasi siivet alleen?

Testaa, millä taidolla sinä hurmaisit tuomariston X Factorissa ja osallistu kilpailuun, jossa arvotaan kaksi 500 euron arvoista rahapalkintoa!

Kilpailu on päättynyt, ja voittajat on arvottu. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme