Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor Suomi -lippukisan säännöt

X Factor Suomi -lippukisan säännöt ja rekisteriseloste.

Säännöt

1. Kilpailun järjestäjä 

MTV Oy, Ilmalankatu 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä") 

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän tai Yhteistyökumppanin palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen tai heidän perheenjäseniään. 

3. Osallistumisaika 

Osallistumisaika alkaa 11.4.2018 ja päättyy 5.5.2018. 

4. Kilpailuun osallistuminen 

Kilpailuun osallistuvat kaikki lippukisaan osallistuneet. Osallistua voi vastaamalla kilpailukysymyksiin. 

Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Osallistumisen yhteydessä osallistujan tulee tutustua kilpailun sääntöihin ja hyväksyä kilpailun säännöt. Järjestäjä pidättää oikeudet poistaa kilpailusta, jos epäilee vilppiä. 

Järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin. 

5. Palkinto 

Kilpailun palkintona arvotaan kaikkien osallistujien kesken lippuja suoriin lähetyksiin. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

6. Kilpailun voittaminen 

Kilpailun voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti MTV Oy:n toimesta. 

Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan Järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. 

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa palveluun liittyvistä teknisistä tai palvelun käyttöön liittyvistä ongelmista. 

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja Yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja Yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. 

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. 

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla. 

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. 

8. Henkilötietojen käyttö 

Kilpailuun osallistujaa saatetaan informoida sähköisesti kilpailuun liittyvissä asioissa. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla rekisteriselosteesta.

Rekisteriseloste

 Henkilötietolaki (523/99) 10 § | REKISTERISELOSTE | Laatimispäivä: 22.9.2015

1. Rekisterinpitäjä

MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1)

MTV Oy

Ilmalantori 2

00240 Helsinki

Puhelin 010 300 300 

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1)

X Factor Suomi -lippukisa 2018

MTV Oy

Ilmalantori 2

00240 Helsinki

Puhelin 010 300 300 

3. Rekisterin nimi

X Factor Suomi -lippukisa 2018 (mtv.fi/tv/ohjelmat/x-factor)

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti MTV Oy:n kilpailussa yhteydenottojen ja palautteiden hoitamiseksi.

 5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää ilmoittautumislomakkeessa pyydetyt tiedot. Näitä ovat seuraavat tiedot

rekisteröidyistä:

Nimi, osoitetiedot, sähköposti ja puhelinnumero.

 6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään kilpailuun osallistumisen yhteydessä. Henkilötietojen päivittämiseen voidaan käyttää väestörekisteriä.

 7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriin sisältyvät henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttö on rekisterinpitäjän organisaatiossa ohjeistettu ja henkilörekisteriin pääsy on rajattu siten, että ATK-järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain ne rekisteröidyn työntekijät, joilla on työtehtäviensä puolesta siihen oikeus. Rekisterinpitäjä on järjestänyt tiloihinsa kulunvalvonnan.

ATK-järjestelmä on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää kultakin rekisterin käyttäjältä käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. MTV Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muiden teknisten toimenpiteiden avulla, kuten kryptauksin. Verkkosivustolla tietoja suojataan SSL-suojatulla yhteydellä.

 9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja

suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.

Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoitettuna ja lähettää seuraavaan osoitteeseen:

MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1)

X Factor Suomi -lippukisa 2018

MTV Oy

Ilmalantori 2

00240 Helsinki

Puhelin 010 300 300

Kielto voidaan esittää myös henkilökohtaisesti paikan päällä osoitteessa Ilmalantori 2, 00240 Helsinki. 

10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut häntä itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa.

Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoitettuna ja lähettää seuraavaan osoitteeseen:

MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1)

X Factor Suomi -lippukisa 2018

MTV Oy

Ilmalantori 2

00240 Helsinki

Puhelin 010 300 300

Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti paikan päällä osoitteessa Ilmalantori 2, 00240 Helsinki. 

11. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Lisäksi henkilötietoja voidaan poistaa, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista tai muuta kiellettyä toimintaa. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään tiedon korjaamiseksi. Korjauspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoitettuna ja lähettää seuraavaan osoitteeseen:

MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1)

X Factor Suomi -lippukisa 2018

MTV Oy

Ilmalantori 2

00240 Helsinki 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme