X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor Suomi -somekilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä")

2. Kilpailuun osallistuminen

MTV järjestää X Factor Suomi -ohjelman sometileillä yhteensä 12 arvontaa X Factor Suomi -kauden aikana (11.4.2018-6.5.2018).  Kilpailuun voi osallistua toimimalla kilpailujulkaisujen osoittamalla tavalla. Kilpailupäivityksissä osoitetaan kilpailun osallistumisaika, tapa osallistua kilpailuun sekä voittajan julkaisuajankohta ja tapa. Kaikki somekilpailut ovat kilpailumuodoltaan arvontaja, ja palkintoina on X Factor Suomi -ohjelman lippuja (arvo 0€). Kilpailuun osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.

3. Kilpailuaika

MTV järjestää X Factor Suomi -ohjelman sometileillä yhteensä 12 arvontaa kauden aikana (11.4.2018-6.5.2018). Voittajat julkistetaan ja kontaktoidaan viimeistään vuorokausi kilpailujulkaisussa osoitetun kilpailuajan jälkeen. Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

4. Palkinnot ja arvonta

Kilpailuissa voi voittaa kilpailupäivityksessä osoitetun määrän lippuja X Factor Suomi -livelähetyksiin. Lippujen käyttöpäivämäärä on ennalta määritelty MTV:n toimesta, eikä niitä voida vaihtaa toisille päivämäärille. Palkinnon arvo on 0€ (nolla euroa). Lähetyksiin ei voi ostaa lippuja.

4. Voittajan valinta

Järjestäjä arpoo voittajat kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Voittaja julkistetaan kilpailupäivityksessä kilpailun päättymisajan jälkeen. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta.

5. Palkintojen lunastus ja rajoitteet

Voittajalle annetaan julkistuksen yhteydessä tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta. Voittaja kontaktoidaan henkilökohtaisesti. 

Voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eivätkä Järjestäjät vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjillä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää kolmannelle taholle. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjät voivat kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

6. Oikeudet

Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Järjestäjälle tai soveltuvin osin yhteistyökumppaneille. Näiden sääntöjen ohella kilpailuun pätevät http://www.mtv.fi -sivuston käyttöehdot ja sivustoon liittyvät oikeudet. Järjestäjä on oikeutettu käyttämään julkaisuissaan osallistuneen esittämiä vastauksia.

7. Järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden vahingonkorvausvastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta tuotepalkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja Yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja Yhteistyökumppanin myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

8. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Osallistujien henkilötietoja käsitellään vain kilpailun järjestämiseen ja palvelun tuottamiseen liittyviin tarkoituksiin henkilötietolain säännösten mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjille oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

9. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Järjestäjät pidättävät oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

10. Muuta

Yhteistyökumppanin tai MTV:n työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailun voittojen arvontaan.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme