Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Äänestä X Factor -suosikkisi jatkoon!

Kuka X Factorin kilpailijoista on sinun suosikkisi? Vain äänestämällä voit varmistaa, että suosikkisi säilyy kovassa kilpailussa mukana.

Äänestys alkaa sunnuntaina 15.4.2018 klo 19.30.

Sinulla on mahdollisuus äänestää X Factor -suosikkiasi netissä, soittamalla, tekstiviestillä ja Hybridi-TV:n avulla. Kaikkien kilpailijoiden puhelinnumerot ja tekstiviestinumerot näet tällä sivulla ja ohjelman aikana ruudussa.

Äänestysnumerot pysyvät samoina koko kauden ajan.

Kilpailijat:

1. Tika Liljegren


Äänestä netissä: mtv.fi/aanesta
Soita numeroon: 0700 79 001
Lähetä tekstiviesti 1 numeroon 17225 (1€)
​​​​​​​

8. Hanna-Maaria Tuomela


​​​​​​​Äänestä netissä: mtv.fi/aanesta
Soita numeroon: 0700 79 008
Lähetä tekstiviesti 8 numeroon 17225 (1€)

MALLI:

1. Tika Liljegren

Tekstiviesti 1 numeroon 17225 (1€)

Soita 0700 79 001 (1€+pvm)

Äänestä netissä: mtv.fi/aanesta

Näin äänestät:

Tekstiviestillä:

Äänestys tapahtuu lähettämällä tekstiviestinä oman suosikkikilpailijasi numero puhelinnumeroon 17225. (Lähetä suosikkihahmosi numero esim. 1 tekstiviestinä numeroon 17225). Näin antamasi ääni on rekisteröity ja vaikuttaa jatkoon pääsevän kilpailijan valintaan). Yhden tekstiviestin hinta on 1 euro/viesti (sis ALV).

Soittamalla:

Äänestää voi soittamalla puhelimella kullekin kilpailijalle annettuun äänestyspuhelinnumeroon. Numerot näkyvät kunkin kilpailijan kohdalla nettisivuilla mtv.fi/xfactor. Äänestysnumerot ovat 0700 79 001 - 0700 79 008. Yhden äänestyspuhelun hinta on 1,00 euroa / puhelu + pvm (sis ALV)

Netissä:

Osoitteessa mtv.fi/äänestä

Äänestäminen hybridi-tv:llä

1. Paina Hybridi-TV:n kaukosäätimen sinistä (tai punaista nappia). Sininen nappi on pikavalinta suoraan Kingi Hybridi-TV-lisäpalveluun. Painamalla sinistä nappia avautuu valikko, josta valitsemalla pääsee XFactorin Hybridi-TV lisäpalveluun.

2. Valitse Kingi Hybridi-TV-lisäpalvelun valikosta kohta "Äänestä XFactor-suosikkiasi täällä"

3. Valitse suosikkisi valikosta ja paina OK

4. Hybridi-TV-äänestäjillä on käytössä viikon aikana 1 ääni /päätelaite / vuorokausi / äänestys

Digitan Hybridi-TV-äänestys toimii hybridi-tv-päätelaitteissa uudehkolla nettiin kytketyllä äly-tv:llä, joka on kytkettynä nettiin ja Digitan antenni-tv-verkkoon tai Telian Kaapeli-TV:een. Hybridi-tv-palveluiden toiminnan voit varmistaa omalta tv-verkko-operaattoriltasi.

Digitan Hybridi-TV-äänestys toimii hybridi-tv-päätelaitteissa uudehkolla nettiin kytketyllä äly-tv:llä, joka on kytkettynä nettiin ja Digitan antenni-tv-verkkoon tai Telian Kaapeli-TV:een. Hybridi-tv-palveluiden toiminnan voit varmistaa omalta tv-verkko-operaattoriltasi.

Tarkempi listaus hybridi-tv-laitteista löytyy osoitteesta www.hybriditv.fi

MTV Oy ja FremantleMedia Finland Oy eivät ole velvollisia missään olosuhteissa palauttamaan kuluttajille äänestykseen käytettyjä rahoja. MTV Oy ja FremantleMedia Finland Oy varaavat itselleen oikeuden muuttaa äänestyskäytäntöjä ja sääntöjä.

X Factor sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme