Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Michael Monroe

Todellinen kansainvälinen rocklegenda, Michael Monroe, on innoissaan uudesta tuomarivalmentajan roolistaan.

Michael Monroe on tehnyt musiikkia ja esiintynyt omien bändiensä lisäksi lukuisten kansainvälisten huippuyhtyeiden kanssa.

– Mulla on kokemusta ja tietoa, jota jaan mielelläni eteenpäin, mies toteaa.

– Olen todella innoissani siitä, että tässä ohjelmassa myös bändit voivat hakea mukaan. Lisäksi on upeaa päästä tekemään töitä rakkaan ystäväni, Saara Aallon, kanssa – kuin myös muiden tuomareiden.

Tuomarina ja valmentajana Michael aikoo olla oma itsensä – kannustava, kiltti ja hellä.

– Aion olla totuudenmukainen tuomari rakentavalla tavalla, niin että kilpailija hyötyy siitä myös tulevaisuudessa. Olisi hienoa saada mukaan vielä muokkautuvia ja aloittelevia bändejä. Mulla on heille hyvinkin paljon annettavaa, Michael summaa. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme