Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Mikael Gabriel

Kysytty ja energinen live-esiintyjä, artisti ja näyttelijä Mikael Gabriel, valittiin tämän vuoden Emma Gaalassa Vuoden miessolistiksi.

MG:nmusiikki on puhutellut suurta kuulijakuntaa jo vuosien ajan. Vuonna 2015 Mikaelin kolmas albumi Versus teki suomalaista kultalevyhistoriaa. Sitä kuunneltiin yli kymmenen miljoonaa kertaa suoratoistona ennen albumin virallista julkaisua. Kaikki tuon historiaa tehneen albumin jälkeen julkaistut singlet ovat streamanneet vähintään kultaa, suurin osa platinaa tai tuplaplatinaa.

Mikael Gabriel aikoo olla reilu, vaativa ja välittävä tuomari. Valmentajana hän haluaa haastaa paitsi kilpailijat, niin myös itsensä parhaisiin suorituksiin.

– Lähdin mukaan X Factoriin, koska mä haluan nähdä just sut ja kuulla just sua. Mä olen siellä sinua varten, joten hae mukaan, MG kehottaa.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme