Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Saara Aalto

Saara Aalto on kokenut ja lumoava laulaja-lauluntekijä, joka ylsi käsittämättömän suureen kansansuosioon osallistuttuaan Manchesterin koelauluihin The X Factor UK 2016 -ohjelmassa.

Toinen sija Brittien X Factor -kilpailussa poiki menestyksen lisäksi Saara Aallolle kaksi levytyssopimusta.

– Tuntui luontevalta lähteä tähän mukaan, koska olen kokenut Briteissä sen hektisen kilpailijapuolen. Nyt voin puolestaan jakaa kokemukseni ja oppini eteenpäin, hän sanoo.

Tuomarina ja valmentajana Saara uskoo olevansa vaativa, mutta todella kannustava.

– X Factor on ihan omanlaisensa kilpailu, koska tämä ei ole pelkästään laulukilpailu. Tässä etsitään tähteä, tyyppiä, jolla on se X FACTOR! 

Saara toivookin, että Suomesta löytyisi joku ihan uudenlainen artisti ja hakijat lähtisivät tekemään rohkeasti omia juttujaan.

– No Fear -asenne, sitä peräänkuulutan, Saara toteaa. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme