Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Suvi Teräsniska

Suvi Teräsniska on rakastettu tulkitsija, jonka kaikki albumit ovat myyneet vähintään platinaa.

Yö-yhtyeen taustalaulajasta maankuuluksi iskelmälaulajaksi ponnistanut Suvi Teräsniska on laulanut tiensä suoraan suomalaisten sydämiin. Suurimmat hitit, kuten ”Hento kuiskaus”, ”Jos menet pois” ja ”Täydellinen elämä” kuuluvat jo suomalaisten perheiden ristiäisiin, häihin ja hautajaisiin. Yhteensä Suvin levyjä on myyty yli 300 000 kappaletta.

Tuomarina ja valmentajana Suvi aikoo olla lempeä ja toivoo löytävänsä talentteja sekä piilossa olevaa tähtipölyä, joka heistä paljastuu. Suvi odottaa innolla, millaisia kokoonpanoja ja lauluryhmiä Suomesta löytyy. Suvi kehottaa hakijoita rohkeasti tulemaan näyttämään piilevät kykynsä.

– Kaivetaan ja ravistellaan yhdessä kyvyt esiin.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme