Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

16-vuotiaan X Factor -laulajan show jakoi tuomariston mielipiteet: "Esitys jäi ontoksi"

X Factor Suomi -kilpailun nuorin osallistuja kamppailee paikasta finaalissa. 

X Factor Suomi -kilpailu on edennyt huikean jännittävään vaiheeseen, jossa mukana on enää kilpailun neljä parasta laulajaa. Illan päätteeksi selviää koko kisan finaalikaksikko ja kausi huipentuu finaalilähetykseen sunnuntaina 6. toukokuuta.

Kisan nuorin kilpailija, vain 16-vuotias Raid haastoi itsensä tänään toden teolla, sillä nuori mies valitsi kappaleekseen AdelenWhen We Were Young -balladin.

Raid villitsi yleisön esityksellään, mutta tuomaristolta nuori mies sai myös risuja.

– Tykkäsin biisivalinnasta tosi paljon. Joka viikko vedostasi näkee, että jaksat treenata ja että kehityt. Tämä esitys jäi minulle vähän ontoksi. En saanut tekstistä kiinni, Suvi Teräsniska toteaa.

Saara Aalto ihmetteli sen sijaan 16-vuotiaan kappalevalintaa, jossa muistellaan menneitä. Mikael Gabriel puolusti laulajaansa toteamalla, että tämä on vanha sielu ja povasi tälle suurta tulevaisuutta. 

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme