Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Alicia Keysin klassikkokappale koitui X Factor -kilpailijoiden kohtaloksi – vertaa kahta esitystä

Yhdysvaltalaislaulaja Alicia Keysin kappaleesta Fallin’ on muodostunut laulukilpailujen klassikkobiisi, joka parhaimmillaan tuo laulajan kyvyt upeasti esille ja pahimmillaan murskaa unelmat tähteydestä.

X Factor Suomi -ohjemassa koettiin suuria tunteita, kun Saara Aallon valmentamat tytöt joutuivat taistelemaan paikastaan kilpailussa neljän tuolin haasteessa. Tiimin yhdeksästä tytöstä vain neljä pääsi jatkoon ja tuomarien tapaamiseen.

Jaksossa nähtiin erikoinen tilanne, kun sekä 16-vuotias Leyla että 21-vuotias Lilja olivat valinneet esitettäväksi saman biisn. Naiset tulkitsivat haasteessa Alicia Keysin erittäin haastavan Fallin’-kappaleen.

​​​​​​​

Kumpikaan esityksistä ei kuitenkaan vakuuttanut Aaltoa, eivätkä laulajat saaneet tuolia, vaikka paikkoja olikin vapaana.

Katso esitykset alta videolta.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor maanantaisin kello 20.30 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme